Noutati :

3 sfaturi pentru a va ajuta sa va acomodati cu o saltea din spuma de memorie

6 mai, 2022 - 04:14 PM
Autor: Redactie      
Categorie: UTILE
0

Unul dintre motivele pentru care saltelele din spumă cu memorie sunt atât de populare este faptul că spuma cu memorie se mulează pe corpul dvs. atunci când vă întindeți pe ea. Oamenii cumpără de obicei o saltea din spumă cu memorie pentru suportul pe care îl oferă, dar pot fi surprinși dacă beneficiile nu apar imediat.

Salteaua dvs. nou-nouță din spumă cu memorie va începe mai fermă decât cea pe care ați încercat-o în showroom, așa că va dura o scurtă perioadă de timp pentru a se înmuia, odată cu utilizarea.

O anumită răbdare este esențială pentru a o lăsa să se adapteze în mod natural la corpul dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă o saltea din spumă nu este încă pe deplin confortabilă pentru dvs., există modalități de a accelera procesul. Țineți cont de următoarele sfaturi pentru a condiționa saltelele din spumă cu memorie un pic mai repede.

1. Aveți (puțină) răbdare

Spuma cu memorie se va înmuia în cele din urmă fără să trebuiască să faceți nimic, în afară de a dormi pe ea. Doar compresia corpului dvs. va fi suficientă pentru a înmuia spuma și nu va trebui să așteptați foarte mult timp. Spuma cu memorie se înmoaie după doar câteva zile sau cel mult două săptămâni; în cele mai multe cazuri, salteaua se va înmuia în mai puțin de o săptămână. Dacă vă decideți să așteptați, veți dori să evitați utilizarea unui topper de saltea. Deși acesta poate face salteaua mai confortabilă pe termen scurt, va proteja spuma cu memorie de compresia de care are nevoie pentru a accelera procesul de înmuiere.

2. Plimbați-vă sau târâți-vă pe ea

Acesta este un mod eficient de a vă înmuia salteaua. Mersul pe ea sau frământarea ei cu genunchii este metoda pe care specialiștii o folosesc uneori pentru a înmuia saltelele noi de prezentare pentru showroom-urile lor. Puteți aduna întreaga familie pe ea pentru a citi sau a juca jocuri de societate, dacă vă ajutați copiii să se bucure de activități fără ecrane înainte de somn; și ar putea fi chiar scuza perfectă pentru a începe o bătaie cu perne, pentru un antrenament ușor înainte de culcare!

3. Încălzirea spumei cu memorie

Spuma cu memorie este sensibilă la temperatură și reacționează la căldura corpului dvs. La temperaturi ridicate, va reacționa devenind mai vâscoasă și mai flexibilă, iar apoi va deveni mai fermă pe măsură ce temperatura scade. Ca urmare, o saltea din spuma cu memorie pare mai tare până când este încălzită.

Reglați temperatura dormitorului dvs.

Creșterea temperaturii din dormitorul dumneavoastră poate înmuia o saltea din spumă și o poate face să se formeze mai ușor pe corpul dumneavoastră. În timpul verilor fierbinți, în mod normal, ne străduim să ne păstrăm dormitoarele cât mai răcoroase; dar atunci când încercați să accelerați procesul de condiționare a spumei cu memorie, este util să lăsați camera să fie puțin mai caldă.

Dispozitive de încălzire

Dacă nici măcar brizele liniștitoare nu vă pot face să dormiți fără o cameră răcorită frumos, puteți încălzi salteaua fără să atingeți termostatul. Încercați să folosiți o pătură electrică, comprese termice umplute cu apă caldă sau alte idei creative proprii pentru a menține salteaua caldă înainte de a frământa, călca și rostogoli pe materialul acum slăbit.

Susținerea și îmbunătățirea somnului

Dacă noua dvs. saltea vă provoacă disconfort, utilizați sfaturile de mai sus pentru a accelera procesul de ajustare a formei. Mulți proprietari noi de saltele din spumă cu memorie întâmpină probleme inițiale doar la început, iar apoi constată că problemele dispar după ce salteaua a fost înmuiată. Amintiți-vă că acea saltea Previ de care v-ați îndrăgostit la showroom a fost cândva la fel ca a dumneavoastră și are nevoie de până la câteva săptămâni pentru a se adapta la corpul dumneavoastră.

Ne-am angajat să vă ajutăm să găsiți somnul profund și odihnitor pe care îl meritați. Pentru un somn odihnitor și perfect, urmați aceste sfaturi pentru a vă acomodați cu noua dvs. saltea din spumă cu memorie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...