Noutati :

3 candidati pentru postul de city-manager al Timisoarei. Favorit in cursa: consilierul primarului, Sorin Dragoi. Vezi ce spune!

13 februarie, 2013 - 03:51 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Postul de city-manager al Timisoarei este ravnit de 3 candidati: Sorin Dragoi, Vasile Pop si Samuel Muj, care isi pregatesc in aceste zile un proiect de management stufos pe care trebuie sa-l depuna la Primarie pana in 23 februarie.

Favorit in cursa pentru functie este, fara doar si poate, sfatuitorul primarului Nicolae Robu pe probleme de administrare a orasului, Sorin Dragoi. De altfel, acesta si recunoaste ca concursul este doar o forma de a face totul legal.

Primarul anuntase inca de acum cateva saptamani ca city-manager ar urma sa fie Sorin Dragoi, unul dintre cei mai bogati consilieri pe care ii are. Despre ceilalti doi, primarul Nicolae Robu spune ca nu stie cine sunt si ca a primit numele lor printr-un sms.

„Nu ii cunosc pe cei doi, nu stiu cine sunt. Am primit si eu un sms cu 3 nume”, a declarat primarul Nicolae Robu pentru www.opiniatimisoarei.ro, confirmand cei 3 candidati.

In ceea ce-l priveste Sorin Dragoi, acesta ne-a marturisit ca este bine ca are concurenta. A depus dosarul cu o zi inainte de termenul limita.

„Exact lucrul asta il fac acum, acelasi lucru de administrare a orasului. Acest concurs este numai o forma de a oficializa ceea ce fac acum, de fapt. Ar trebui investitii mult mai multe, fiecare investitie duce la locuri de munca… Sansele sunt deschise, ma bucur ca sunt mai multi candidati, orice sfat e bun de preluat. In administratie nu am experienta, dar in chestii de management, din 1990, dupa Revolutie imediat, numai asta am facut”, a declarat Dragoi pentru opiniatimisoarei.ro.

Sorin Dragoi lucreaza de zor la proiectul de management, pe care trebuie sa-l depuna pana in 23 februarie la Primaria Timisoara.

„Inca lucrez la proiectul de management, o sa fie unul general si o sa cuprinda si problemele ce le-am identificat eu la Primarie, ce ar trebui schimbat. Am vreo 15 pagini, dar mai lucrez la el. Nu este important numarul de pagini, este important ce scrie in aceste pagini. Sa dea Dumnezeu, om vedea ce se intampla”, a conchis Sorin Dragoi.

VEZI CE AVERE ARE CEL CE RAVNESTE LA POSTUL DE CITY-MANAGER!

Urmeaza acum ca cei 3 candidati sa sustina o proba scrisa pentru concurs, in 12 martie, pentru ca in 13 martie sa sustina proiectul de management in fata Executivului Primariei Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. „Postul de city-manager al Timisoarei este ravnit de 3 candidati: Sorin Dragoi, Vasile Pop si Samuel Muj, care isi pregatesc in aceste zile un proiect de management stufos pe care trebuie sa-l depuna la Primarie pana in 23 februarie.”
    De ce draq mai votăm primari ??!!!! De ce nu votăm city-manageri ? Care draq mai e „gospodarul” în ecuaţia asta costisitoare ?! Primarul e un intermediar, ţinut pe bani grei, de la comunitate – pe post de angajator ??!! Dacă o asemenea porcărie e validă pentru Tâmpişoara, e validă şi la Teş – jud. Tm… 30 de case pe două uliţe – o să vină primarul din Brestovăţ/Lucareţ cu licitaţie la un post de village manager, etc.

  2. cred ca palaria e deja prea mare pentru stimabilul Dragoi, dar el se incoarda in continuare! pentru fostul sef de la Cargo Otopeni caderea va fi foarte zgomotoasa