Noutati :

3.000 de lei amenzi pentru asociatii de locatari din Timisoara, din cauza mormanelor de gunoi de langa tomberoane

7 ianuarie, 2019 - 12:10 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Politistii Locali din cadrul Serviciului Protectia Mediului au continuat, in aceste zile, actiunile pentru depistarea celor care abandoneaza gunoaie pe domeniul public si au dat amenzi in cazul a trei asociatii de locatari.

CITESTE SI: Parcare cu etaje langa Spitalul Judetean Timisoara. Anuntul de ultima ora al CJT 

Fiecare dintre cele trei asociatii de locatari, din zona strazilor Soroca – Invatatorului, a primit amenda maxima de 1.000 de lei, deoarece locuitorii din acele blocuri nu au intretinut curatenia in jurul pubelelor de colectare a deseurilor.

CITESTE SI: Informatica Timisoara reia antrenamentele pentru partea a doua a sezonului. Schimbari mari in lotul campioanei en-titre 

Politia Locala atrage atentia ca, potrivit HCL 371/2007, asociatiile de proprietari si locatari, proprietarii de gospodarii individuale si cetatenii care locuiesc in imobile cu doua sau mai multe apartamente au ca obligatie intretinerea curateniei locuintelor pe care le detin sub orice forma, a anexelor gospodaresti, a curtilor si imprejmuirilor acestora si sa nu depoziteze pe spatiile comune deseuri, bunuri sau alte materiale, dar si sa amplaseze recipiente pentru colectarea deseurilor menajere si reciclabile la o distanta minima de 5 metri fata de ferestrele imobilelor de locuit si la o distanta maxima de 10 metri de caile de acces, sa mentina curatenia in jurul acestora si sa le asigure pentru a nu putea fi utilizare de persoane straine asociatiei, sanctiunile in astfel de cazuri fiind intre 500 si 1000 lei.

Politistii locali vor continua controalele in zona Circumvalatiunii – Gheorghe Lazar, urmand ca ulterior sa se actioneze si in alte zone ale orasului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...