28 de clase trecute in invatamantul online de la redeschiderea scolilor, la Timisoara si in judet. A crescut numarul elevilor si al profesorilor infectati cu COVID

TIMISOARA. De la o zi la alta, creste numarul elevilor si profesorilor care sunt confirmati cu COVID 19, astfel ca si numarul claselor care isi suspenda activitatea si trec in modul de invatare online e tot mai mare.

CITESTE SI: Ziua in care prima izoleta a ajuns la Spitalul Victor Babes. Monica Cialma, primul medic care a dat piept cu coronavirusul la Timisoara, in urma cu un an. Video 

La ultima centralizare a datelor, joi, 18 februarie, 28 de clase ale mai multor scoli din Timisoara si din judet au trecut la invatamantul in scenariu rosu, exclusiv online. Iar asta dupa ce 23 de elevi si 16 cadre didactice s-au imbolnavit cu noul coronavirus.

In doar 24 de ore, la 6 clase au fost oprite cursurile fata in fata, iar elevii continua cursurile din fata calculatoarelor. Cinci dintre ele sunt de la scoli din Timisoara si una din judet.

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...