270 de kilometri de autostrada, scosi la licitatie la sfarsitul lui noiembrie

La sfarsitul lunii noiembrie vor fi lansate licitatii pentru 270 km din tronsoanele Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu de pe Coridorul IV Paneuropean, anunta ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu.

Cele patru tronsoane sunt finantate prin Programul Operational Sectorial de Transport (POS-T). "Vrem ca, in februarie-martie 2011, contractele sa fie semnate. Trei din aceste obiective vor fi finantate prin POS-T 2007-2013, in timp ce tronsonul Timisoara-Lugoj va fi inceput tot prin POS-T 2007-2013, dar va fi terminat prin programul POS-T 2014-2020", a precizat Boagiu. La sfarsitul lunii septembrie, secretarul de stat din MTI Eusebiu Pistru declara ca ministerul intentioneaza ca pana in noiembrie sa scoata la licitatie cele patru tronsoane. "in urmatoarea perioada, cel tarziu in noiembrie anul acesta, patru tronsoane din Coridorul IV Paneuropean vor fi scoase la licitatie. Tronsonul Nadlac-Arad este estimat la 160-180 milioane euro, Timisoara-Lugoj la 150 milioane euro, Lugoj-Deva la 200 milioane euro, iar Orastie-Sibiu la 160-170 milioane euro", a spus atunci Pistru. Totodata, la inceputul lunii iulie, fostul ministru al Transporturilor Radu  Berceanu declara ca, daca lucrurile merg bine pana la sfarsitul anului, vor fi scoase la licitatie toate portiunile din Coridorul IV Paneuropean, pentru ca de la 1 martie 2011 sa poata fi demarate lucrarile.

La sfarsitul lunii noiembrie vor fi lansate licitatii pentru 270 km din tronsoanele Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu de pe Coridorul IV Paneuropean, anunta ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu.

Cele patru tronsoane sunt finantate prin Programul Operational Sectorial de Transport (POS-T).

„Vrem ca, in februarie-martie 2011, contractele sa fie semnate. Trei din aceste obiective vor fi finantate prin POS-T 2007-2013, in timp ce tronsonul Timisoara-Lugoj va fi inceput tot prin POS-T 2007-2013, dar va fi terminat prin programul POS-T 2014-2020”, a precizat Boagiu.

La sfarsitul lunii septembrie, secretarul de stat din MTI Eusebiu Pistru declara ca ministerul intentioneaza ca pana in noiembrie sa scoata la licitatie cele patru tronsoane.

„in urmatoarea perioada, cel tarziu in noiembrie anul acesta, patru tronsoane din Coridorul IV Paneuropean vor fi scoase la licitatie. Tronsonul Nadlac-Arad este estimat la 160-180 milioane euro, Timisoara-Lugoj la 150 milioane euro, Lugoj-Deva la 200 milioane euro, iar Orastie-Sibiu la 160-170 milioane euro”, a spus atunci Pistru.

Totodata, la inceputul lunii iulie, fostul ministru al Transporturilor Radu  Berceanu declara ca, daca lucrurile merg bine pana la sfarsitul anului, vor fi scoase la licitatie toate portiunile din Coridorul IV Paneuropean, pentru ca de la 1 martie 2011 sa poata fi demarate lucrarile.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Never underestimate your power to change yourself!

    ––––––––––––