Noutati :

25 de presa libera, 20 de ani de Tele-U in saptamana aniversarii Universitatii Politehnica din Timisoara

10 noiembrie, 2014 - 08:08 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
1

Universitatea Politehnica din Timisoara implineste 94 de ani de la infiintare, moment marcat pritr-o serie de manifestari aniversare. In cadrul acestora s-a desfasurat si intalnirea „25 de ani de presa libera, 20 de ani de Tele-U”.

In cadrul intalnirii au fost prezentate principalele repere ale presei din Timisoara, de dupa 1989, precum si o serie de reportaje care au reflectat cei 20 de ani de activitate ai Tele-U.

Studioul de televiziune al Universitatii Politehnica din Timisoara este un post cu caracter educational care functioneaza in regim non-profit incepand cu 1 mai 1994. Tele-U reflecta pulsul vietii academice din Timisoara si tot ceea ce, intr-un fel sau altul, este legat de mediul universitar timisorean.

„Este un moment de suflet pentru scoala Politehnica timisoreana. Saptamana aceasta o dedicam celor 94 de ani de cand scoala a fost  infiintata. Am inceput cu acest eveniment care marcheaza implinirea a 20 de ani de existenta a Tele-U, un reper important pentru noi,  fiind nu doar aceea structura care ne prezinta viata universitara, ci mult mai mult, deoarece reflecta gandurile, viata de zi cu zi, activitatile studentilor, cu bune si cu rele. „ a declarat prof.univ.dr.ing.Viorel Serban, rectorul Universitatii Politehnica din Timisoara.

In aceasta saptamana, programul aniversar mai cuprinde:

Marti 11 noiembrie
INAUGURAREA CENTRULUI DE COMPETENTE IN PLASTURGIE – Ora 11:00, Amfiteatrul 150, Facultatea de Mecanica

Miercuri 12 noiembrie
DESCHIDEREA OFICIALA A BIBLIOTECII
Biblioteca de la conceptie pana astazi
Ora 10:00, Sala Polivalenta, Biblioteca UPT
Ora 12:30, Lanț uman Biblioteca Veche – Biblioteca Noua

Vineri 14 noiembrie
INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ELECTRONICS AND TELECOMMUNICATIONS ISETc 2014
Ora 9:30, Sala Polivalenta, Biblioteca UPTInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Bucurati-va cat mai puteti. Asta pentru ca daca nu v-ati dat seama pana acum, azi a mai avut loc o deconspirare (confirmare). De azi, la MAE e un securist cunoscut. La presedintie, cu largul concurs al unui popor complice (nu victima) e posibil sa ajunga tot un om al serviciilor : Ponta. Adica tocmai cel care cu Melescanu , acum, securistul de la MAE, au trecut pe cand acesta era la SIE, o Ordonanta (hotarare) de secretizare a spionilor rezervisti, fara avizul CSAT. Ponta deja l-a nominalizat pe L. Maior, pentru functia de prim ministru. Restul e o bagatela pentru servicii. Fratilor se inchide cercul. Daca nu vom reusi sa ne opunem prin vot masiv la ceea ce ni se pregateste, poate ca intr-un fel vi se datoreaza si Dvs., pentru modul in care ati scris, atat cat ati scris, pana acum , pana cand, aveati datoria si libertatea sa scrieti. Dar nu ati facut-o suficient de convingator si de militant, pentru a nu se ajunge in acest punct. Critic.