23 noiembrie marcheaza ziua RomaniaActive Health & Fitness Business Summit 2022

Primul summit care reunește profesioniști din industria Health & Fitness din România.

RomaniaActive Health & Fitness Business Summit este un eveniment unic prin care se fac noi pași decisivi în misiunea de a crea condițiile în care industria de health & fitness să poată crește și de a promova interesele tuturor organizațiilor care lucrează împreună pentru a-i face pe români mai activi mai des.

Participanții au parte e discuții despre cele mai importante subiecte din sectorul fitness, prezentări susținute de lideri din industrie și oportunități de networking cu cele mai importante personalități din acest domeniu.

Printre speakeri se numără Kent Orrgren, Președinte RomaniaActive, Cosmin Șorban, Vicepreședinte RomaniaActive și General Manager Smartfit, Dimitrios Sabalis, din partea Technogym Romania, Paulina Antas, Customer Experience Manager Les Mills Nordic și mulți alți experți, evenimentul fiind o oportunitate excelentă de a împărtăși informații și know-how cu cei mai buni profesioniști din industria de health & fitness din România.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...