Noutati :

23 de ofiteri din conducerea Politiei Timis, cercetati de Traian Igas pentru neindeplinirea atributiilor de serviciu in cazul Deta

26 august, 2011 - 10:04 AM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EVENIMENT
1

TIMISOARA. Scandalul Deta este departe de a se fi incheiat. Conducerea Inspectoratului de Politie a Judetului Timis este cercetata de corpul de control al Ministerului de Interne. Ministrul Traian Igas a dispus anchetarea disciplinara a 23 de ofiteri cu functii de conducere.

Felul in care a fost gestionata situatia din Deta de politistii timiseni nu le-a placut mai marilor de la Bucuresti. Iar prima masura luata vizeaza cercetarea a 23 de ofiteri din conducerea IPJ Timis.

„Nu stiu nimic inca. Nu am fost instiintat. Nu stiu care sunt rezultatele corpului de control”, s-a rezumat sa precizeze pentru www.opiniatimisoarei.ro Gheorghe Popescu, seful Politiei Timis.

Purtatorul de cuvant al IGPR a confirmat insa rezultatul corpului de control. „Corpul de control al ministrului a propus cercetarea prealabila a 23 de ofiteri cu functii de conducere din IPJ Timis. Domnul ministru Traian Igas a aprobat propunerea. Acum trebuie sa se finalizeze cercetarea si se vor concluziona cele constatate intr-un raport”, a confirmat pentru www.opiniatimisoarei.ro Marius Militaru, purtator de cuvant IGPR.

Corpul de control care a cercetat situatia de la Deta a stabilit ca politistii au aplicat defectuos legea in acest caz. Ancheta disciplinara are rolul de a stabili daca cei din conducerea IPJ au luat toate masurile necesare pentru a indrepta problemele iscate de aplicarea legii in orasul timisean.

Va reamintim, www.opiniatimisoarei.ro a avansat cu ceva timp in urma ideea schimbarii sefului Politiei Timis. Se zvoneste acum ca sefii de la Bucuresti si-ar dori sa aduca la Timisoara un director nou, de la Arad.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Probabil cei 23 de ofiteri nu au fost seriosi in rezolvarea cazului,e un caz binecunoscut la Deta,ar fi trebuit sa se puna osul la bataie in sectiile de politie.