Noutati :

21 de medii de 10 curat la Evaluarea Nationala, in Timisoara si in judet. Scoala cu cele mai multe note maxime

22 iunie, 2020 - 01:18 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. Emotiile au luat sfarsit pentru cei peste 5000 de absolventi de gimnaziu care au sustinut examenul de Evaluare Nationala in Timis. Au fost nu mai putin de 21 de medii de 10 curat, obtinute de elevi din Timisoara si din Giroc.

CITESTE SI: 4 elevi eliminati la prima proba de Bac, la Timisoara si in judet. Ce au facut 

In topul scolilor cu cele mai multe note maxime s-a situat, inainte de contestatii, Colegiul C. D. Loga, unde dintre cei 59 de elevi de clasa a opta, 11 au obtinut medii de 10. 

Cate doua medii de 10 au fost obtinute de elevii școlilor Lenau, Generala 24 si Generala 19 Avram Iancu.

Au mai obtinut nota maxima si cate un elev de la Liceul Grigore Moisil, Scoala Generala 16, Scoala Generala 18 si Liceul Teoretic David Voniga din Giroc.

Pe de alta parte, au fost si elevi care au predat foaia de examen goala. In total, in judetul Timis, 7 elevi au fost notati cu 1 curat.

Elevii nemultumiti de notele obtinute pot depune contestatii luni, intre orele 16 si 20, si marti, intre orele 8 si 12. Rezultatele finale, in urma recorectarii lucrarilor, vor fi publicate in 27 iunie.

Rezultatele Evaluarii Nationale au fost publicate pe site-ul Ministerului Educatiei.

La nivelul judetului Timis, putin peste 76% dintre elevii care au sustinut Evaluarea Nationala au reusit sa obtina note mai mari de 5.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Uitându-mă la rezultatele din Timiș, dar și la cele ale altor școli din alte județe, se pare că elevii de la Loga au obținut cele mai bune note din țară: 18.64% dintre elevi au obținut media 10, 78% au medii de peste 9.50, 40,67% au luat 10 la matematică și 30,50 % au luat 10 la limba și literatura română. Felicitări elevilor, profesorilor și părinților !