2019, anul in care la Timisoara s-ar putea modifica tarifele la apa. Ce spun reprezentantii Aquatim

TIMISOARA. Dupa 4 ani in care timisorenii au platit acelasi pret pentru serviciile de apa si canalizare, anul 2019 ar putea aduce o schimbare a tarifelor.

CITESTE SI: Centenarul Unirii Banatului, finalizarea constructiei unei cladiri simbol din Timisoara sau calatoria cu tramvaiul tras de cai. Ce mai sarbatorim in 2019 la Timisoara si in judet 

Insa, potrivit reprezentantilor Aquatim, o potentiala crestere ar urma sa fie una suportabila, iar aceasta este justificata printr-un program de investitii urias in Timis.

„Nu se pune problema de o crestere semnificativa a tarifelor. In prezent, un metru cub de apa costa 2, 8 lei fara TVA. Sunt cifre nesemnificative, astfel ca orice crestere va insemna bani putini din partea consumatorilor in plus la factura. Nu lucram cu sume mari, ci cu sume mici si mai multe, pe care le gospodarim asa cum trebuie”, a spus Ilie Vlaicu, directorul Aquatim.

Reprezentantii companiei de apa au in vedere un nou proiect major de investitii in intreg judetul, acesta fiind si motivul pentru care este posibila o usoara crestere a tarifelor.

Reprezentantii Aquatim si-au propus lucrari de aproximativ 180 de milioane de euro. Din acesti bani urmeaza sa fie construite statii de pompare, dar si sute de kilometri de canalizare.

Anul 2019 ar trebui sa arate foarte bun. O sa semnam, la inceputul anului, proiectul de 180 de milioane de euro. E un proiect ce vizeaza intreg judetul. Aquatim este si un mare investitor, nu doar o firma de servicii”, a completat Ilie Vlaicu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. ADICĂ PENTRU INVESTIȚIILE ÎN INSTALAȚII PENTRU A PRELUA ZONE NOI DE CASE ȘI BLOCURI ….. mărim prețul la prostimea din orașul Timisoara … Deci fraieri platesc pentru bunul mers al AQUATIM !!!!!!

  2. Doar ca pretul real este de 10 lei mc de apa cu tva. Ca doar platesti si canalizarea si apa de ploaie.