2000 de pachete cu tigari netimbrate si 13 litri de alcool de contrabanda, abandonate intr-un tren!

DETA. Actiune de amploare in orasul Deta! Politisti, inspectori ITM, vamali, DSV si DSP au descins in oras in acest sfarsit de saptamana. Echipele de control au verificat mai multe societati comerciale si au legitimat sute de persoane. In urma controalelor s-au aplicat 30 de sanctiuni contraventionale ce depasesc 80 de mii de lei.

Intr-un tren care se intorcea din Belgrad, politistii au gasit aproape 2000 de pachete cu tigari netimbrate si 13 litri de alcool. Toate bunurile au fost abandonate. Nici muncitorii care lucreaza la negru nu au scapat. 37 de persoane din mai multe societati comerciale din oras nu aveau carte de munca. Administratorii au fost invitaţi la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş pentru cercetări legate de munca la negru.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.