2.000 de oameni au murit de COVID in Timisoara si in judet de la inceputul pandemiei. Putin peste 250 de noi infectari in ultimele ore in Timis

TIMISOARA. Autoritatile au anuntat bilantul ultimelor 24 de ore in Timis, care indica  256 noi cazuri de imbolnavire cu COVID, dupa efectuarea a 1185 teste, din care 977 teste rapide,  si 2 decese.

CITESTE SI: Peste 50 de milioane de euro ar trebui sa plateasca Administratia Fritz ca sa ajunga la zi cu certificatele de poluare Colterm. Altfel, Timisoara mai incaseaza o amenda 

In Timis, rata de infectare cu coronavirus este de 6,45 la mie. Din totalul persoanelor identificate pozitiv in ultimele 24 ore la nivelul judetului Timis, 31 sunt copii.

Avem 1 focar activ de COVID in Timis

Spitalul de Psihiatrie Jebel – 16 cazuri confirmate

***

Sunt 160 pacienti, deopotriva confirmati si suspecti de coronavirus, internati in spitalele din Timis, dintre care 22 in Terapie Intensiva.

De la inceputul pandemiei, in Timis s-au inregistrat 144.146 infectari cu coronavirus, iar 2.000 de oameni au pierdut lupta cu boala.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Tovarasi ,, ziaristi ,, , asa v a dat cineva ordin sa nu mai dati situatia cazurilor covid pe localitati ?
    Sa dezinformati poporul ?
    Covidul nu a plecat este inca aici si ar trebui sa cunoastem situatia pentru a ne pazi,asta cine doreste si cui ii mai functioneaza cerebelul,ca daca ne luam dupa guvernul roman,care s a vazut si se vede in continuare citi bani face,nu mai este nici o problema,au anulat orice protectie.
    Macar masca in interior puteau sa o pastreze.