2000 de job-uri temporare la Directia Agricola Timis! Se cauta recenzori

In plina criza, Directia pentru Agricultura Judeteana Timis face angajari. Institutia cauta personal pentru recensamantul agricol care va incepe in luna decembrie. Directia Agricola are nevoie de peste 2000 de oameni, care vor trebui sa umble din casa in casa in toate localitatile din judet pentru a aduna date. Recenzorii vor numara animalele, pomii si vor contabiliza suprafetele agricole pe care le au timisenii in proprietate. Tiberiu Lelescu, directorul Directiei pentru Agricultura Timis spune ca un recenzor va castiga intre 1000 si 1200 de lei. Intr-o perioada in care oferta de posturi vacante este saraca, locurile de munca sezoniere de la Directia Agricola sunt mana cereasca pentru cei care vor sa castige un ban in plus. Recensamantul general agricol se desfasoara in Romania in conformitate cu legislatia Uniunii Europene, pentru a se obtine date statistice indispensabile procesului de participare a tarii noastre la politica agricola comuna in cadrul UE. Recensamantul se va derula in perioada 2 decembrie 2010 - 31 ianuarie 2011. Cei selectati vor incheia conventii civile de prestari servicii cu Directia pentru Agricultura Judeteana.

In plina criza, Directia pentru Agricultura Judeteana Timis face angajari. Institutia cauta personal pentru recensamantul agricol care va incepe in luna decembrie. Directia Agricola are nevoie de peste 2000 de oameni, care vor trebui sa umble din casa in casa in toate localitatile din judet pentru a aduna date.

Recenzorii vor numara animalele, pomii si vor contabiliza suprafetele agricole pe care le au timisenii in proprietate.

Tiberiu Lelescu, directorul Directiei pentru Agricultura Timis spune ca un recenzor va castiga intre 1000 si 1200 de lei. Intr-o perioada in care oferta de posturi vacante este saraca, locurile de munca sezoniere de la Directia Agricola sunt mana cereasca pentru cei care vor sa castige un ban in plus.

Recensamantul general agricol se desfasoara in Romania in conformitate cu legislatia Uniunii Europene, pentru a se obtine date statistice indispensabile procesului de participare a tarii noastre la politica agricola comuna in cadrul UE. Recensamantul se va derula in perioada 2 decembrie 2010 – 31 ianuarie 2011. Cei selectati vor incheia conventii civile de prestari servicii cu Directia pentru Agricultura Judeteana.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Acest recensamint trebuia efectuat in campania de primavara,sa se poata vedea mai BINE si starea culturilor,in perioada de dinainte de Sarbatori multi tarani sacrifica pasarile-care si asa nu se ingrasa pe timp de iarna,sau scot la vinzare porcii pentru traditionalul Ignat…Oferta NU ar fi de neglijat daca S-AR asigura(deconta) transportul catre satul Y…Majoritatea taranilor isi fac curatenie in cotete,pastrindu-si DOAR pentru reproducerea de primavara clostile sau gistele ,,devotate” unor productii de oua-clocit optime…Ca sa nu mai vorbim de porcii sau viteii sacrificati in perioada Sarbatorilor de iarna…