Noutati :

200 de kilometri de autostrada vor fi finalizati in Romania in 2012, potrivit estimarilor Ministerului Transporturilor!

21 ianuarie, 2012 - 04:44 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
2

Ministerul Transporturilor sustine ca 434 de kilometri sunt in executie, potrivit ministrului Anca Boagiu, iar 1.800 de kilometri de drumuri nationale vor fi reabilitati.

In 2012 vor fi gata 200 de kilometri de autostrada, inclusiv Bucuresti – Ploiesti si Bucuresti – Constanta, fara tronsonul Cernavoda – Medgidia. Vor fi in lucru 263 de kilometri de centuri ocolitoare si vor fi reabilitati 1.800 de kilometri de drumuri nationale. Vreau sa anunt ca nu vom face rabat de la regulile impuse si vom intari politica de control a modului in care se deruleaza programul de constructie a autostrazilor pentru ca acestea sunt ale romanilor si nu poti face presiuni pentru a trece peste lege in cazul acestor lucrari”, a adaugat Anca Boagiu.

Oficialul a explicat ca ministerul a contractat deja 1,3 miliarde de euro din fondurile europene pentru constructia de autostrazi si reabilitarea drumurilor nationale si ca spera ca in primul trimestru al acestui an sa fie contractat inca un miliard de euro pentru lucrari pe calea ferata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. La fel se respecta legea ca si in cazul punerii in functiune a autostrazii AR-TM? Inclusiv elementele de siguranta circulatiei? Marcaje, parapeti, benzi de circulatie, spatii despartitoare intre sensuri, gard de protectie de o parte si de alta a autostrazii? Sau facem tot „TESTUL CU PAHARUL” lui boc? Si apoi … la moarte soferi … pe riscul vostru! SA TRAIM BINE daca traim … ! Daca nu … lasa ca si asa cheltuim prea mult.

  2. Daca luam in calcul DOAR cei 1.800 de km de drumuri ce vor fi reabilitate, lucrand toate cele 365 de zile ale anului, norma zilnica este de 4,93 km pe zi. Refuz sa mai continu comentariul !