Noutati :

20 de medalii pentru sportivii de la Fudokan Timisoara la Karate Cup SKDUN Carei

4 noiembrie, 2012 - 12:56 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0

Sportivii de la Fudokan Timisoara au fost la inaltime la competitia Karate Cup SKDUN, care a avut loc sambata, 3 noiembrie, la Carei.

Peste 150 de sportivi de la 20 de cluburi din Romania si Ungaria au fost prezenti in concurs, competitia fiind onorata de prezenta presedintelui Federatiei Internationale SKDUN – Shihan Aurel Patru, 7 dan si vicepresedintele Federatiei, Shihan Iuhasz Ferenc, 7 dan. Arbitrajul a fost coordonat de Sensei Kecskes Ferenc 5 dan si Sensei Vaida Ioan 7 dan.
Sportivii de la clubul timisorean condus de Zoltan Nagy au obtinut, in total, nu mai putin de 20 de medalii: 10 de aur, 6 de argint si 4 de bronz, concurand la Kata individual, Kumite individual si Kata echipe.
Florescu Marius – 2 medalii de aur si 1 de bronz
Iordache Almira – 1 medalie de aur si 2 de argint
Avramescu Alexandra -2 medalii de aur
Moraru David – 1 medalie de aur si 1 de argint
Zaharia Darius – 1 medalie de aur si 1 de bronz
Baricz Robert – 1 medalie de argint si 1 de bronz
Cseh Alexandru – 1 medalie de aur
Stanis Alexandru – 1 medalie de aur
Agafitei Leontin – 1 medalie de aur
Perian Cristian – 1 medalie de argint
Iordanescu Vlad – 1 medalie de argint
Careba Cristian – 1 medalie de bronz
Au mai fost prezenti si au avut o prestatie buna: Luca Fabian , Marascu Ioana , Ogrin Silvia , Drumof Daniel , si Stef Radulian.
Organizatorii Karate Cup SKDUN Carei au fost Fazekas Zoltan si Bartincki Lajos, competitia disputata pe 3 noiembrie fiind ultimul test inaintea Campionatului National SKDUN, care se va desfasura in 17 noiembrie la Bucuresti.

Citeste si 3 medalii pentru karateka de la Fudokan Timisoara la Campionatul Mondial de la MilanoInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...