Opinia Timisoarei

20 de ani de Comunicare Profesionala in Universitatea Politehnica Timisoara

Vineri, 15 noiembrie 2013, in cadrul Saptamanii Politehnicii, se aniverseaza 20 de ani de „Comunicare Profesionala” in UPT.  Evenimentul are o insemnatate deosebita pentru istoria recenta a Facultatii de Stiinte ale Comunicarii.

Cu acest prilej vor fi evocate momentele semnificative care au marcat evolutia in timp a specializarii si vor fi amintite personalitatile si cadrele didactice care au contribuit la initierea, sustinerea si dezvoltarea specializarilor de comunicare in cadrul Universitatii Politehnica Timisoara.

Aniversarea a douazeci de ani de la infiintarea specializarii „Comunicare Profesionala” are o insemnatate deosebita pentru istoria recenta a Facultatii de Stiinte ale Comunicarii. „In peisajul educational al Universitatii Politehnica Timisoara, Facultatea de Stiinte ale Comunicarii este prezenta prin doua directii principale: asigurarea disciplinelor de specialitate in cadrul specializarilor de licenta si master ale facultatii respectiv asigurarea disciplinelor de limbi straine si comunicare in cadrul specializarilor cu profil tehnic ale universitatii”, a precizat conf. dr. Mirela Pop, Decanul facultatii.

Programele de studii coordonate de Facultatea de Stiinte ale Comunicarii isi au originea in specializarile de scurta si lunga durata initiate pe parcursul a douazeci de ani: Comunicare profesionala (1993 – 2001), Administratie publica (2001 – 2009), Comunicare sociala si relatii publice (2003 – 2005), Comunicare si relatii publice (2005 – prezent), Traducere si interpretare (2008 -prezent), Comunicare, relatii publice si media digitala (2011 – prezent).

Exit mobile version