Noutati :

20 de ani de Comunicare Profesionala in Universitatea Politehnica Timisoara

14 noiembrie, 2013 - 06:42 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

Vineri, 15 noiembrie 2013, in cadrul Saptamanii Politehnicii, se aniverseaza 20 de ani de „Comunicare Profesionala” in UPT.  Evenimentul are o insemnatate deosebita pentru istoria recenta a Facultatii de Stiinte ale Comunicarii.

Cu acest prilej vor fi evocate momentele semnificative care au marcat evolutia in timp a specializarii si vor fi amintite personalitatile si cadrele didactice care au contribuit la initierea, sustinerea si dezvoltarea specializarilor de comunicare in cadrul Universitatii Politehnica Timisoara.

Aniversarea a douazeci de ani de la infiintarea specializarii „Comunicare Profesionala” are o insemnatate deosebita pentru istoria recenta a Facultatii de Stiinte ale Comunicarii. „In peisajul educational al Universitatii Politehnica Timisoara, Facultatea de Stiinte ale Comunicarii este prezenta prin doua directii principale: asigurarea disciplinelor de specialitate in cadrul specializarilor de licenta si master ale facultatii respectiv asigurarea disciplinelor de limbi straine si comunicare in cadrul specializarilor cu profil tehnic ale universitatii”, a precizat conf. dr. Mirela Pop, Decanul facultatii.

Programele de studii coordonate de Facultatea de Stiinte ale Comunicarii isi au originea in specializarile de scurta si lunga durata initiate pe parcursul a douazeci de ani: Comunicare profesionala (1993 – 2001), Administratie publica (2001 – 2009), Comunicare sociala si relatii publice (2003 – 2005), Comunicare si relatii publice (2005 – prezent), Traducere si interpretare (2008 -prezent), Comunicare, relatii publice si media digitala (2011 – prezent).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...