19 copii cu COVID in spitalele din Timisoara, 4 dintre ei la Terapie Intensiva. A crescut iarasi numarul pacientilor cu coronavirus internati in tot judetul. Situatia, luni dimineata, in fiecare unitate medicala din Timis

TIMISOARA. In continuare este mare numarul pacientilor internati in spitalele din Timisoara si din judet care ingrijesc si bolnavi infectati cu coronavirus.

CITESTE SI: Medicul Amin Zahra de la Timisoara: Singurul lucru pe care-l faceti este sa cautati vinovati pentru rahatul in care ne aflam! Dati vina pe politicieni ca nu-si fac treaba, dar vreti sa stiti ceva? Nu mai pot ei de grija voastra… Mai pe romaneste: li se rupe! 

Luni dimineata, erau in sectiile de Terapie Intensiva, in paturile destinate pacientilor cu COVID, 63 de oameni, intre care 4 copii.

La Spitalul Judetean din Timisoara in ATI erau 11 pacienti, la Victor Babes 12, la Spitalul Municipal Timisoara 12 bolnavi, la Spitalul Militar de campanie 10, la Spitalul din Lugoj 8. Acestora li se adauga 4 micuti la Terapie Intensiva la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara si 5 pacienti la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Surse medicale au precizat pentru opiniatimisoarei.ro ca in paturile obisnuite destinate ingrijirii pacientilor cu COVID erau, luni dimineata, 108 infectati la Spitalul Judetean Timisoara, 102 la Victor Babes, 27 la Spitalul Municipal Timisoara, alti 53 in containerele Spitalului Militar de campanie din Timisoara, la Lugoj erau internati 56 de bolnavi, la Spitalul CFR 37, la Clinica de Cardiologie Ascar 21 de pacienti, la Spitalul din Sannicolau Mare 19, apoi 20 la Spitalul din Faget si 16 la cel din Jimbolia. Acestora li se adauga 46 la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara, 9 la Maternitatea Bega, intre care 1 bebelus, si 15 copii la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean, alaturi de 5 adulti.
In total, 536 pacienti.

Va reamintim, duminica, in Timis, au fost raportate 301 cazuri noi de infectare cu coronavirus.

In judetul Timis, duminica, rata de infectare cu COVID era de 10,60 la mia de locuitori, in vreme ce la Timisoara era de 13,21 la mie.

FOTO: Virgil Simonescu

CITESTE SI: 9 morti si peste 300 de noi cazuri de COVID in Timis. A scazut usor rata de infectare la Timisoara si in judet 

CITESTE SI: Ceva mai bine. Peste 11.500 de noi cazuri de COVID si aproape 300 de morti in ultimele ore in Romania. Scadere insemnata in Timis 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...