Opinia Timisoarei

1500 de lei amenda, pentru ca si-a varsat nervii pe politistii locali ce lipeau autocolante in parbrize, la Timisoara

TIMISOARA. Trecea cu masina prin dreptul Pietei Badea Cartan si i-a observat pe politistii locali ce lipeau de zor autocolante in parbrizele masinilor parcate aiurea in statia de taxi. A oprit in dreptul lor si s-a apucat sa-i injure de mama focului si sa-i ameninte cu bataia.

CITESTE SI: A facut praf corturile partidelor din centru, la Timisoara. Un oltean furios pe politica, prins de politistii locali 

E isprava unui sofer de 49 de ani din Timisoara, care a fost mai apoi oprit de agenti pentru verificari, insa barbatul a refuzat sa le arate actele.

Politistii locali au decis sa-l amendeze cu 1500 de lei, mai ales ca nu e la prima fapta de acest fel. Timisoreanul in cauza a mai fost sanctionat de inca 5 ori de politisti pentru ca a oprit sau a parcat neregulamentar in trecut.

Agentii atrag atentia ca refuzul unei persoane de a da relatii pentru stabilirea identitatii sale, de a se legitima, cu actul de identitate sau de a se prezenta la sediul politiei, la cererea ori la invitatia juristificata a organelor de urmarire penala sau de mentinere a ordinii publice, precum si savarsirea in public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenintari cu acte de violenta impotriva bunurilor si acestora, de natura sa tulbure ordinea ordinea si linistea publica sau sa provoace indignarea cetatenilor ori sa lezeze demnitatea si onoarea acestora sau a institutiilor publice se sanctioneaza, conform legii 61/1991.

Numai de la inceputul lunii septembrie, agentii au aplicat deja aproape 100 de amenzi pentru astfel de fapte in Timisoara.

Exit mobile version