1500 de lei amenda, pentru ca si-a varsat nervii pe politistii locali ce lipeau autocolante in parbrize, la Timisoara

TIMISOARA. Trecea cu masina prin dreptul Pietei Badea Cartan si i-a observat pe politistii locali ce lipeau de zor autocolante in parbrizele masinilor parcate aiurea in statia de taxi. A oprit in dreptul lor si s-a apucat sa-i injure de mama focului si sa-i ameninte cu bataia.

CITESTE SI: A facut praf corturile partidelor din centru, la Timisoara. Un oltean furios pe politica, prins de politistii locali 

E isprava unui sofer de 49 de ani din Timisoara, care a fost mai apoi oprit de agenti pentru verificari, insa barbatul a refuzat sa le arate actele.

Politistii locali au decis sa-l amendeze cu 1500 de lei, mai ales ca nu e la prima fapta de acest fel. Timisoreanul in cauza a mai fost sanctionat de inca 5 ori de politisti pentru ca a oprit sau a parcat neregulamentar in trecut.

Agentii atrag atentia ca refuzul unei persoane de a da relatii pentru stabilirea identitatii sale, de a se legitima, cu actul de identitate sau de a se prezenta la sediul politiei, la cererea ori la invitatia juristificata a organelor de urmarire penala sau de mentinere a ordinii publice, precum si savarsirea in public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenintari cu acte de violenta impotriva bunurilor si acestora, de natura sa tulbure ordinea ordinea si linistea publica sau sa provoace indignarea cetatenilor ori sa lezeze demnitatea si onoarea acestora sau a institutiilor publice se sanctioneaza, conform legii 61/1991.

Numai de la inceputul lunii septembrie, agentii au aplicat deja aproape 100 de amenzi pentru astfel de fapte in Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Muica ce facui? Ca care ie problema ca noi oltenii parcam unde vrem , Noi e sefii gata aici e Oltenișoara , gata cu Banatu vostru, tigania noastra va cucerit muicaaaaaa

    • @Lika, in articol scrie clar ca e un conducator auto din Timisoara, dar tu fiind un agramat si frustrat , probabil maturator de strazi, nu stii decat sa arunci cu gunoi.
      @Contibuabilul, probabil de la asta si vine numele tau , pentru ca tu contribui la bugetul local cu amenzi platite pentru ca esti un incompetent si un indisciplinat.
      Mai bine a-ti merge la scoala poate va terminati si voi clasele gimnaziale asa.

  2. Cu ce drept l au oprit în trafic? De când are voie politia locala sa oprească mașini în trafic? Toate lichelele societății au ajuns politisti

    • @Contribuabilul – daca citei mai atent vedeai ca nu l-a oprit nimeni, ele era zmeul „A oprit in dreptul lor si s-a apucat sa-i injure de mama focului si sa-i ameninte cu bataia.” dar cum spune lumea ce se aseamana se aduna….de undesa sti tu atatea

      • @Sale- citez din articol „E isprava unui sofer de 49 de ani din Timisoara, care a fost mai apoi oprit de agenti pentru verificari, insa barbatul a refuzat sa le arate actele.”
        Cum adică a refuzat? Atâta timp cât politia locala nu are voie sa oprească mașini în trafic și automat nici sa legitimeze șoferul, foarte bine le-a făcut ca nu le-a dat actele, e un abuz grosolan ceea ce au făcut… Și eu va înjuram în locul lui, fiindcă voi împărțiți amenzi pe parcare dar în fata la politia locala vad zilnic mașinile personale ale polițiștilor parcate neregulamentar, niciodată nu purtați centura de siguranță și mai aveți și geamurile negre la mașini… Etc, cum sa nu fiți înjurați atunci? Mai ales ca sunteți slugile politice ale lui Robu, bucurați-vă ca nu ați luat bătaie!!!