1,5 milioane de lei de la Primarie si CJT, pentru Spitalul de Copii din Timisoara

TIMISOARA. Dupa ce in bugetul national au fost alocati 5 milioane de lei pentru construirea unui nou corp de cladire pentru Spitalul de Copii din Timisoara, autoritatile locale au decis ca vor aloca 1,5 milioane de lei, intr-o intalnire cu parlamentarii.

Presedintele PSD Timis, Titu Bojin a declarat ca Primaria Timisoara va aloca suma de un milion de lei pentru Spitalul de Copii din Timisoara, in timp ce Consiliul Judetean va aloca 500.000 de lei, din fonduri proprii, pentru aceeasi investitie.

Am rezolvat cu totii constructia unui nou corp de cladire a Spitalului de Copii, chiar daca il putem considera pionierul proiectului pe deputatul Sorin Grindeanu. O sa alocam si noi partea noastra pentru lucrari in buget, 500.000 de lei in prima faza, iar Primaria Timisoara va aloca un milioan de lei„, a declarat Bojin.

Potrivit initiatorului proiectului, Sorin Grindeanu (PSD), in lunile mai sau iunie vor incepe primele lucrari la aceasta investitie, nu insa inainte de a fi organizata o licitatie de atribuire a lucrarii.

Grindeanu a mai anuntat, de asemenea, ca Timisului i-a fost alocat, in urma unei hotarari de Guvern, un elicopter SMURD care ar urma sa ajunga la Spitalul Judetean din Timisoara si sa deserveasca zona de vest a tarii.

De cealalta parte, Cornel Samartinean, deputat al opozitiei, din partea PDL, a catalogat intalnirea de la Consiliul Judetean Timis, cu parlamentarii, ca fiind una superficiala, subliniind ca nu se vorbeste concret despre proiecte care sa genereze locuri de munca.

Foto: Virgil Simonescu

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.