Noutati :

15 elevi din judetul Timis au fost prinsi la copiat si dati afara din examenul de Bacalaureat la prima proba scrisa

29 august, 2011 - 12:39 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Mai multi elevi din Timisoara si din Lugoj au fost prinsi ca au incercat sa copieze la prima proba scrisa a examenului de Bacalaureat, cea de limba si literatura romana. Aceasta in ciuda camerelor web si a microfoanelor din clase.

Este vorba de 15 elevi, in total, care au incercat sa se inspire, in diferite moduri, la examenul scris de limba si literatura romana.

„Avem, in Timis, 15 elevi scosi afara din examenul de Bacalaureat din cauza fraudei sau tentativei de frauda. Au incercat sa copieze cu ajutorul telefonului mobil, a fituicilor sau au incercat sa schimbe, intre ei, ciorne. Vorbim de 2 elevi din Lugoj si alti 13 din Timisoara”, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Marin Popescu, inspector scolar general al ISJ Timis.

Astazi, peste 4.300 de absolventi de liceu au sustinut proba scrisa la limba si literatura romana in sesiunea de toamna a Bacalaureatului 2011. Vezi aici care au fost subiectele pe care au trebuit sa le rezolve!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...