Noutati :

12.000 de timiseni sunt chemati sa isi aleaga liderii. Despre cine este vorba si cum se vor desfasura alegerile?

24 septembrie, 2015 - 03:55 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
0

TIMISOARA. Nu mai putin de 12.000 de oameni sunt chemati sa fina din toate colturile judetului, la timisoara, pentru a-si alege liderii nationali.

Este vorba despre toti social-democratii din judetul Timis care vor fi chemati la sediul PSD Timis pentru a-si alege liderii nationali, asa cum prevede noul statut al partidului.

Alegerile interne din PSD sunt o premiera nationala pentru ca ele ridica stacheta si duc democratia interna de partid la un alt nivel. In 2013 ne-am modificat statutul si am decis atunci ca presedintele sa fie ales de fiecare membrui de partid. Am fost acuzati atunci ca aceasta decizie este una populista si imposibil de pus in practica si ca luam aceasta decizie pentru a da bine. In fiecare sediu PSD din tara va fi o comisie locala de alegeri, vor exista buletine de vot cu numele candidatilor si fiecare membri de partid poate veni si vota presedintele pe care il doreste. Sper ca si celelalte partide vor lua acest exemplu. In acest fel presedintii de partide vor putea sa raspunda mai bine cerintelor”, a declarat deputatul social- democrat de Timis, Catalin Tiuch.

Si tot legat de alegeri, social- democratii se pregatesc de scrutinul electoral de anul viitor pentru alegerile locale. Au fost pregatite cateva nume de candidati pentru functia de primar al Timisoarei.

Catalin Tiuch spune ca Marius Craina, Sorin Grindeanu, Sebastian Raducanu sau Florin Barsasteanu, oricare ar putea fi candidatul partidului pentru Primaria Timisoara. Cu totii ”au speranta”.

Au speranta, au in spatele lor o organizatie politica pe care domnul Robu nu o are. Avem si minusuri, ca nu conducem primaria. Nu avem inca definitivata echipa de la consiliul municipal in forma ei finala. E un lucru pe care in perioada urmatoare o vom recupera. Acelasi lucru si la CJT”, a mai spus Tiuch.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...