1000 de like-uri l-au incredintat pe Nicolae Robu ca Timisoara vrea fantana cu jocuri de lumini si ape in Parcul Botanic

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu face iarasi lucruri transite pe Facebook. Dupa o serie lunga de critici la adresa planului sau de a amenaja o fantana arteziana muzicala cu jocuri de lumini si ape, a initiat un nou sondaj pe pagina sa de pe reteaua de socializare.

CITESTE SI: Necazuri la Pasajul Michelangelo din Timisoara. Ce-au putut fura niste hoti 

Daca fantana cu jocuri de lumini si apa de pe Bega e demult istorie, pentru ca nu se poate face, Nicolae Robu mizeaza pe cea din Parcul Botanic, aflata inca la stadiul de proiect.

Edilul sef al Timisoarei a repostat imagini cu fantana pe care o visa pe Bega si le-a cerut timisorenilor sa faca un exercitiu de imaginatie si sa si-o inchipuie la alta scara in Parcul Botanic, apoi sa… „voteze”.

IA UITAȚI CUM VA ARĂTA “FÂNTÂNA CÂNTĂTOARE” -CUM ÎI SPUN HATER-II :))-, ÎN UNUL DIN NENUMĂRATELE SHOW-URI PE CARE EA NI LE VA OFERI!Simularea e pe Bega, dar fântâna nu va fi făcută pe Bega, ci într-un colț al Parcului Botanic ce NU ARE STATUT DE SPAȚIU VERDE, ci de zonă construibilă.Dați, vă rog, Share! Iar:Dacă vă place, dați Like! E timpul să arătăm câți suntem cei ce vrem un asemenea nou punct de atracție pt oraș!Dacă nu vă place, postați textul “Dislike! Kitsch, ca în Barcelona, Dubai etc.” :))P.S.1. Dacă nu strâng cel puțin 1000 de Like-uri în primele 5 ore de la postare, n-o mai fac! :))2. Au trecut 5 ore. Am indeplinit baremul: peste 1000 de like-uri in 5 ore! Deci, o fac! :))3. Dați, vă rog, like-uri în continuare, nu ne oprim la 1000.

Posted by Nicolae Robu on 2 Decembrie 2017

IA UITAȚI CUM VA ARĂTA “FÂNTÂNA CÂNTĂTOARE” -CUM ÎI SPUN HATER-II :))-, ÎN UNUL DIN NENUMĂRATELE SHOW-URI PE CARE EA NI LE VA OFERI!
Simularea e pe Bega, dar fântâna nu va fi făcută pe Bega, ci într-un colț al Parcului Botanic ce NU ARE STATUT DE SPAȚIU VERDE, ci de zonă construibilă.
Dați, vă rog, Share! Iar:
Dacă vă place, dați Like! E timpul să arătăm câți suntem cei ce vrem un asemenea nou punct de atracție pt oraș!
Dacă nu vă place, postați textul “Dislike! Kitsch, ca în Barcelona, Dubai etc.” :))
P.S.
1. Dacă nu strâng cel puțin 1000 de Like-uri în primele 5 ore de la postare, n-o mai fac! :))
2. Au trecut 5 ore. Am indeplinit baremul: peste 1000 de like-uri in 5 ore! Deci, o fac! :))
3. Dați, vă rog, like-uri în continuare, nu ne oprim la 1000„, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Convins, asadar, de numeroasele like-uri de pe reteaua de socializare, primarul Timisoarei anunta ca merge mai departe cu planul sau. In primavara a fost organizata o licitatie pentru proiectare, iar aceasta a fost finalizata.

Nu a fost inca oferita o suma la care s-ar ridica amenajarea fantanii arteziene din Parcul Botanic, insa, potrivit unei note conceptuale anexate proiectului, aceasta ar putea ajunge chiar la peste 3 milioane de euro.
Ramane de vazut, asadar care va fi costul care se va regasi in caietul de sarcini pentru viitoarea licitatie ce va fi organizata pentru incredintarea lucrarii de construire a fantanii muzicale din parcul Botanic de la Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Domnu Orbu, Timișoara are 1000 locuitori? În ce oraș sunteți primar? Bocsigul are probabil 1000 locuitori.
    Cât reprezinta 1000 de like-uri raportat la numărul de locuitori din Timișoara? Câți din cei 1000 de likeri de pe „feisbuc” sunt timișoreni plătitori de taxe si impozite locale? Încetați sa manipulați prin tertipuri politrucianiste ca sa aveti motiv de a cheltui mai apoi bani aiurea pe obiective de minima importanta și fără utilitate publica notabila.

  2. daca in completarea intrebarii se mentiona si faptul ca aceasta ar canta manele, cu siguranta numarul like-urilor ar fi fost de mult mai mare. dar nu pentru ca timisorenii si-ar dori asa ceva…

  3. Ca de rest avem de toate.

  4. Asa e cand totul se conduce pe feisbuci!!! Consilieri nu are? Sau si aia sunt pe feisbuci si dau cele 1000 de laicuri !

  5. HATER-II ????

    WTF?

  6. Ce tzepar!
    Distruge un parc de referinta din Timisoara pentru ca sa dea bani de campanie firmelor de casa.

  7. da sunt tampit 1000 de like.. sunt prost 500 .. sunt gunoi ohooo fara numar

  8. Pentru Timisoara, care are peste 400.000 de locuitori, sa te lauzi cu 1000 de lik-uri este o tampenie, primarule. Lasati parcul fara fantani. L-ati botezat „botanic”, atunci ingrijiti-l ca asta sa fie. Sau e „obligatie” ca sa mai castige/fure cineva niste bani?