10 case in pericol de prabusire si mai multe drumuri si podete avariate, dupa inundatiile din Timis. Ce au lasat in urma apele?

TIMISOARA. Inundatiile au trecut in zona Gataia- Denta- Moravita din judetul Timis, insa necazurile nu s-au sfarsit odata cu retragerea apelor. Zeci de case sunt distruse ori in pericol de prabusire, iar drumurile si podetele au fost, de asemenea, afectate.

La Prefectura Timis a fost facut un prim bilant, pe localitati, dupa retragerea apelor din zonele inundate din judetul Timis.

Astfel, la Semlacul Mare doua case sunt in pericol de prebusire, alte cinci sunt avariate, in timp ce la Semlacul Mic sunt 4 case distruse, trei in pericol de prabusire si mai multe anexe sunt avariate.

La Gataia o casa este distrusa si alte doua sunt in pericol de prabusire. Avariate sunt 79 de imobile si 5 km de drumuri pietruite. In Ferendia si in Gherman sunt una, respectiv doua case avariate de ape, plus 32 de podete si 5,33 km de strazi pietruite.

Si comuna Denta a fost afectata de inundatii. Aici sunt 18 case avariate si una in pericol de prabusire. De asemenea, 2 km de strazi pietruite sunt afectate.

In Rovinita Mare 2 case sunt avariate, in timp ce una este in pericol de prabusire, iar la Moravita au fost afectate 84 de podete.

In ceea ce priveste culturile agricole, in Gataia au fost afectate culturile pe o suprafata de 1.933 hectare, la Moravita alte 1.888 hectare, iar la Jamu Mare 4.368 hectare, dupa ce apa a baltit pe campuri.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...