Noutati :

1.500 de caini participa la demonstratii de dresura si expozitii chinologice internationale la Timisoara

2 mai, 2012 - 05:12 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. Caini din Mexic sunt adusi la Timsoara pentru a le arata banatenilor cat de frumosi sunt! Noua ringuri, 1.500 de caini din 23 de tari si arbitri din strainatate reprezinta activitatile organizate in 5 si 6 mai la Arena Aquasport din Timisoara.

Iubitorii de caini pot admira exemplarele canine la cele doua expozitii CACIB si o expozitie de club ce vor avea loc de la ora 10.

Cei mai frumosi caini din Romania si din alte 22 de tari, inclusiv din Mexic, vor concura la Timisoara pentru obtinerea titlurilor de campion de club, CACIB, cel mai bun exemplar al rasei sau chiar si cel de campion al Romaniei. In 5 si 6 mai, toti iubitorii de caini sunt asteptati la Arena Aquasport pentru a vizita traditionalele expozitii internationale canine dotate cu titlurile CACIB, organizate de Asociatia Chinologica Romana a judetului Timis, sub egida Federatiei Chinologice Internationale. De asemenea, sambata va avea loc si expozitia de specialitate organizata de Dac Moloss Club Romania.

Cei mai buni caini care vor castiga arbitrajul in expozitia CACIB de duminica vor putea primi automat si titlurile de campion Romania, evenimentul avand caracterul de Open.

Avem inscrisi 667 de caini in prima zi de CACIB, 705 in cea de a doua zi, plus 123 de caini inscrisi la expozitia de specialitate organizata de Dac Moloss Club Romania. Sunt proprietari care provin din 22 de tari, inclusiv din Mexic!”, a precizat Daniela Radu, presedintele AChR Timis.

Arbitrajul va fi asigurat de specialisti din sapte tari. „Vor fi organizate noua ringuri. Arbitrajul este asigurat de noua arbitri provenind din Romania, Italia, Portugalia, Finlanda, Austria, Israel si Turcia. Printre rasele prezente putem enumera Cane Corso, Scottish Terrier, Bull Terrier mini, Yorkshire Terrier, Coton de Culear, Chinese Crested, Maltese, Tibetan Spaniel, Chihuahua, Boston Terrier sau American Bull Terrier. In plus, in expozitie va fi prezentata si cea de a patra rasa romaneasca, aflata in curs de omologare, Ciobanescul Corb. Oamenii vor avea ocazia sa descopere si aceasta superba rasa”, a adaugat Daniela Radu.

Din cadrul evenimentelor nu vor lipsi demonstratiile de dresura.

La eveniment vor fi accesibile si standuri cu hrana si accesorii pentru animale si cosmetice de specialitate. Pretul unui bilet de intrare este de cinci lei, copiii, pensionarii si persoanele cu handicap avand gratuitate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Frumos, avem expozitie de caini in Timisoara de la ora 10… Dar in ce zi?

    • in 5 si in 6 mai,deci sambata si duminica asta,la Arena aqua sport (fostul Strand al tineretului).Citeste cu atentie,ca scrie!BAFTA TUTUROR PARTICIPANTILOR DIN TM !!!