Noutati :

1.200 de timisoreni s-au intrecut la Crosul Firmelor 2012! VEZI GALERIE FOTO!

13 mai, 2012 - 11:47 AM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
1


TIMISOARA. Pe o vreme numai buna de stat in casa, la caldura, lenevind in pat, angajati a 44 de companii din Timisoara au infruntat frigul de afara si au participat la Crosul Firmelor 2012.

A VIII-a editie a Crosului a adunat 1.200 de participanti care au alergat, mers la pas sau pedalat pe distante de 3, 5 sau 10 kilometri.

Cu toate ca vremea de afara nu a fost una potrivita alergatului, timisorenii nu s-au lasat descurajati de temperatura scazuta. S-au prezentat la start si au dovedit ca s-au pregatit temeinic pentru Cros. Pe intreg traseul, echipaje ale politiei au supervizat competitia si i-au insotit pe alergatori pentru a se asigura de bunul mers al lucrurilor.

Noutatea din acest an o reprezinta introducerea sistemul ChampionChip (Chip si numar de participare). Potrivit organizatorilor, avantajele folosirii sistemului cu Chip presupun un control mai ridicat asupa punctarii/depunctarii echipelor, fiecare angajat este monitorizat, iar evitarea CheckPoint-urilor va fi sanctionata, ce poate duce si la depunctarea totala a alergatorului. De mentionat este faptul ca alte persoane care au luat startul, in afara de angajatii firmelor inscrise, nu au fost monitorizati cu acest sistem si nici premiati la final, daca au ocupat locuri fruntase, intrucat Crosul se adreseaza doar firmelor timisorene.

Timisorenii au alergat pe traseul Piatata Huniade-Bv.Michelangelo-Sens Termal-Bv. Corneliu Coposu-intoarcere la Fab. de Bere, Bv. Corneliu Coposu-Bv. V.Parvan-Pod M. Viteazu-str. 20 Decembrie 1989-SOSIRE Piata Victoriei.

Traseul probei de Ciclism a fost urmatorul: Piata Huniade-Bv.Michelangelo-Sens Termal-Cluj-Surorile Martir Caceu-Prof.Dr.Aurel Paunescu Podeanu- Calea Stan Vidrighin-Sens AEM, cu intoarcere pe Calea Stan Vidrighin-str. Stefan Cel Mare-Pestalozzi-Bv. Corneliu Coposu-Bv. V.Parvan-Pod Mihai Viteazu-str. 20 Decembrie 1989-Bv. C.D.Loga-SOSIRE Piata Victoriei.

Primele 3 firme participante, conform punctajului acumulat, au fost premiate, precum si primii 10 sositi (masculin/feminin) la alergare si ciclism au fost premiati individual.

Evenimentul a fost organizat de „Atletic Club Maraton”.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Inainte de a posta articolul ati verificat ce firme si-au trimis reprezentantii? Nu au fost 1200 de timisoareni, ci 1200 de angajati ai unor firme din Banat. Au fost firme din Lugoj, Arad, sau mai nou suntem cu totii timisoreni?