1.000 de oameni la evenimente in aer liber, fara masca la birou pentru cei vaccinati, se redeschid cluburile si bazinele de inot. Noi masuri relaxate de la 1 iunie

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a anuntat noile masuri de relaxare care vor incepe la 1 iunie, in contextul ‘linistirii’ pandemiei in Romania. Multe dintre prevederi ii vizeaza si favorizeaza pe cei vaccinati.

– A crescut numarul participantilor la manifestari in spatii deschise, de la 500 la o mie de persoane. Pot participa persoane vaccinate, care au trecut prin boala sau testate;

– S-a marit la 8 numarul de persoane care pot circula in grupuri.

– Peste 1000 de persoane la evenimente artistice, daca sunt vaccinati.

– S-a aprobat organizarea de nunti si botezuri cu 50 de persoane in spatii inchise si 70 in spatii deschise Numarul poate fi mai mare doar daca persoanele sunt vaccinate.

– A fost crescut numarul persoanelor care pot patrticipa la activitati culturale in spatii inchise de la 50 la 70%.

– Se permite desfasurarea conferintelor cu cel mult 100 de persoane.

– S-a marit la 8 numarul de persoane care pot circula in grupuri.

– Locuri de joaca redeschise pana la 50%, pentru cei vaccinati sau care au trecut prin boala.

– S-au redeschis piscinele interioare cu 70% procent de ocupare a spatiului.

– A crescut la 85% procentul de ocupare in spatiile de cazare de pe litoral.

– Exceptia de la purtarea mastii in spatii inchise pentru cei vaccinati, daca nu sunt mai mult de 5 persoane.

– In orice birou unde sunt pana la 5 persoane vaccinate, pot lucra fara masca, dar nu in spatii comune. Daca e o singura persoana nevaccinata, toti trebuie sa poarte masca.

Ulterior a oferit clarificari si Raed Arafat, care a fost intrebat cine va verifica persoanele vaccinate la un eveniment.

„Cei de la intrare trebuie sa se asigure ca perticipantii au fie pe hartie, fie pe telefon adeverinta de vaccinare”, a raspuns Arafat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Ochiul limpede spune:

  Proaste legi la fel cum a fost gestionata si situatia pandemica .Nu mai mira pe nimeni masurile la care oamenii vor fi supusi in schimbul unei libertati imaginare.Foarte bizar ce se intampla din moment ce apar discrepantele astea intre vaccinati si nevaccinati.Atat unii cat si altii pot face boala doar sub o forma mai usoara in cazul celor vaccinati dar asta nu inseamna ca nu raspandesc boala la altii fie ei si vaccinati.Despre imunizarea in masa nimic dupa mai bine de un an de la aparitia bolii.Cu pasi marunti dar sigur se ajunge si la interdictia ďe a merge la munca sau la magazin sub acest tipar al vaccinarii.

 2. hagia sophia spune:

  Traim etapele instaurarii noii ordini mondiale ,o dictatura cum n-a mai existat in istoria umanitatii,sa nu uitati de apoc.13 ,,nici cel mare,nici cel mic,nici cel bogat si nici cel srac,nu vor putea vinde sau cumpara..,,Transumanismul si controlul absolut(atunci cand nu vor mai exista bani cash)este planul astora ce-ncap intr-o garsoniera si duc de capastru 7 miliarde de goimi.

  • zachary denman spune:

   a mai existat, dar a fost sters din istorie. de unde crezi ca stiau aia care au scris biblia de ‘semnul fiarei’? De unde stiau sumerienii de modificari genetice? De luat ‘carnea’ de la diferite animale creat un ovul si insamantat o femela cu ea?
   inca sunt vizibile pe google earth urmele vechii civilizatii: canale de sute de km, urmele vechilor baraje, linii drepte de sute de km in desertul australian.. in zonele defrisate din amazon se vad urme ale vechilor constructii..

 3. Tony Montana spune:

  Vedeți doar raspunsul nesimtitului de Arafat la întrebarea privind discriminarea intre cei vaccinati si cei nevaccinat. Avem vaccinare la liber, poftiti si va vaccinati. E ca si cum in Israel te-ar lasa la teatru doar daca esti circumscris si ar spune : Vrei la teatru? Vezi ca avem aici o cabina cu cineva care te rezolva rapid la putulica! Dupa ce te taie acolo îți da si hartie stamplilata si poti sa intri la teatru.

 4. Aperol Spritz spune:

  Ahahah cei de la intrare verifica cine are vaccin ahahahah draga Arafat in birou suntem deja fara mască de mult timp cu sau fara vaccin

  • gheo spune:

   Scopu e sa asigure o scuza corporatiilor pentru a cere vaccinare. chiar nu sunteti in stare sa ganditi nici 5min in viitor?

 5. zachary denman spune:

  Medicina moderna e bazata pe o credinta religioasa: ‘materialismul stiintific’. O credinta derivata din credinta satanica.
  Materialismul stiintific sustine ca nu exista viata, nu exista constiinta/inteligenta nici la nivel subatomic, nici la nivel celulal, nici la oameni; toate organismele functioneaza bazat pe legile fizicii.
  Credinta asta a fost demonstrata ca fiind falsa inca din secolul 19: ‘organismele vii nu respecta principiul al 2-lea al termodinamicii. principiul entropiei’. Daca viata nu respecta un principu de baza al fizicii, fizica nu poate fi aplicata pentru studiul ei.

  Fizica quantica a mers chiar mai departe. Sa demonstrat ca exista inteligenta la nivel subatomic. Exista memorie si exista comunicatii la nivel subatomic. Doi electroni, separati cateva zeci de km, comunica intre ei. Daca se aplica un camp unuia dintre ei, celalt reactioneaza si el. Medicina moderna zice ca e imposibil ca doua celule aflate la 10cm sa comunice. Ca orice religie, ignora toate informatiile care-i contrazic dogma.

  Cu ce schimba asta dogma medicala? pai daca accepti ca exista viata, exista inteligenta la nivel celular atunci nu mai crezi in virusi. Celula poate decide singura pe cine lasa in interior, ce secventa de ADN executa ce proteine creaza… Virusu nu are nicio modalitate de a forta intrarea in celula, e doar materie moarta; la fel cum un Stick USB nu are nici o modalitate de a se baga singur in calculator. Trebuie cineva sa-l bage si cineva sa ruleze programul. Doar o celula bolnava va face asta, sau un organism bolnav care transmite ordine gresite. De exemplu perturbat de campu electromagnetic sau de poluarea chimica.
  Efectu radiatiei poate fi testat simplu: un router wifi puternic setat la maxim. pune-l pe birou o saptamana. vezi cum te simti, cata energie ai, cat chef de viata ai. Muta routeru in alta camera vezi daca simti diferenta.

 6. Steaua galbenă spune:

  Masca la cei nevaccinați e ca și steaua lui David pe pieptul evreilor în timpul nazismului. Doar un semn distinctiv pentru a deveni ținta atacurilor fizice din partea celor vaccinați. Nu-mi vine să cred că am ajuns să trăiesc în plin regim nazist!