“Profesorul” Axente: “Fotbalul nu este o stiinta exacta, pot interveni disfunctionalitati in jocul nostru”

Atacantul lui Poli Timisoara, Mircea Axente nu-si face probleme ca nu a inscris in meciurile amicale. El spoera sa-si revina in campionat si pentru asta spune ca fotbalul nu este ca matematica.

„In mare parte suntem pregatiti si suntem la fel de constienti de ce ne asteapta in urmatoarele patru luni. Toti ne dorim inalte performante in acest sezon. Am spus, in mare parte, pentru ca nu stiu ce poate interveni, fotbalul nu este o stiinta exacta. E mai bine sa nu dam goluri in amicale si sa dam in meciurile oficiale. Si cele din amicale sunt importante, sunt bune pentru moral dar repet, cele oficiale sunt cele mai importanta si abia astept sa inscriu in campionat”, declara Axente. Axente spera ca in acest retur el si colegii sai sa se poata baza si pe aportul lui Gueye Mansour, fotbalist care s-a accidentat grav in toamna anului trecut.

„Mi-am pus la punct jocul si am mare incredere ca voi reusi un retur bun. Despre mine nu stiam ca sunt perceput ca un jucator de moral, pentru atacanti golul inseamna moral.  Meciul de miine e doar un amical si nu trebuie vazut ca unul crucial. Uhrin se bazeaza pe aportul nostru, al atacantilor, 100%, are neovie de noi toti in campionat si de aceea tragem cu totii la antrenaente. Il asteptam printre noi pe Mansour, e un jucator de valoare care a dat atatea goluri in prima liga iar executiile lui le cunoaste toata lumea.”, a conchis varful lui Poli.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.