„Opinia Timisoarei” revine printre timisoreni. Am primit autorizatie de la Primarie!

Zapada si gerul patrunzator nu i-au impiedicat, in aceasta dimineata, pe membrii echipei de la „Opinia Timisoarei” sa distribuie gratuit numarul de saptamana aceasta al publicatiei. Comisia de Ordine Publica din cadrul Primariei Timisoara a dat inapoi in disputa pe care am avut-o in legatura cu acordarea autorizatiei de distribuire a ziarelor.

Asadar, timp de patru ore, timisorenii care s-au aflat in Piata Badea Cartan, zona Simion Barnutiu, Piata Traian, la Posta Mare, la Primaria Timisoara, in Piata 700, Centrul Bancar, Sala Olimpia, la Gara de Nord si Piata Iosefin au aflat cele mai interesante anchete, reportaje si stiri din paginile saptamanalului nostru. Din nou s-au schimbat idei, s-au analizat probleme si s-au spus pasuri care vor face pe viitor obiectul unor subiecte interesante in paginile saptamanalului si pe www.opiniatimisoarei.ro.

Saptamana viitoare, joi, in 23 decembrie, vom fi din nou pe strazile orasului, pentru a va oferi si ultimul numar din acest an al saptamanalului.
Va multumim ca ne cititi, ne laudati sau ne criticati! Asa crestem impreuna. Ramaneti pe www.opiniatimisoarei.ro care „Conteaza pe stirile timisorenilor!”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. rodica spune:

    Bravo, Opinia, nu te lasa!

  2. Silviu spune:

    mare realizare. ce sa zic…