„Literatura si vin” – primul festival de literatura din partea de vest a tarii se organizeaza la Timisoara

O carte buna si un pahar de vin, acestea vor fi ingredientele primului festival de literatura din vestul tarii, care se va desfasura intre  2 si 4 decembrie, in sala de spectacole a Cerculului Militar Timisoara, in cafenelele D'arc si Scart - loc lejer. Este o invitatie la lectura, in compania unui ingredient care va desfata spiritul, dar si a unor nume mari din literatura contemporana nationala. Au raspuns pozitiv la invitatia de a lectura seara, pentru timisoreni, Adriana Babeti, Adrian Bodnaru, Eugen Bunaru, Marius Chivu, Dan Mircea Cipariu, Tudor Cretu, Serban Foarta, Radu Pavel Gheo, Ioan Grosan, Florin Iaru, V. Leac, Mircea Mihaies, Andrei Mocuta, Ioan T. Morar, Liubita Raichici, Costel Stancu, Robert Serban, Cecilia Stefanescu, Marcel Tolcea, Cornel Ungureanu si Daniel Vighi. „Curiosii” sunt invitati si ei sa „lectureze” momente menite sa captiveze publicul timp de trei zile in locatiile amintite. Se vor asterne pe hartie si lansari de carte, tinere talente, expozitii, caricaturi impreuna  cu artistul Ion Barbu, dar si portrete si crochiuri ale studentilor de la Facultatea de Arte, teatru, proiectii, concerte etc. „Evenimentul isi doreste apropierea dintre scriitori si cititori prin intermediul cuvintelor, al ideilor si dialogurilor, al ipostastazelor si ipotezelor nemaiintalnite sau mai rar intalnite, invitandu-i astfel pe timisoreni (si nu numai) sa participe la prima sarbatoare a literaturii din oras", spun organizatorii. Directorul acestui festival este Robert Serban.

O carte buna si un pahar de vin, acestea vor fi ingredientele primului festival de literatura din vestul tarii, care se va desfasura intre  2 si 4 decembrie, in sala de spectacole a Cerculului Militar Timisoara, in cafenelele D’arc si Scart – loc lejer. Este o invitatie la lectura, in compania unui ingredient care va desfata spiritul, dar si a unor nume mari din literatura contemporana nationala.

Au raspuns pozitiv la invitatia de a lectura seara, pentru timisoreni, Adriana Babeti, Adrian Bodnaru, Eugen Bunaru, Marius Chivu, Dan Mircea Cipariu, Tudor Cretu, Serban Foarta, Radu Pavel Gheo, Ioan Grosan, Florin Iaru, V. Leac, Mircea Mihaies, Andrei Mocuta, Ioan T. Morar, Liubita Raichici, Costel Stancu, Robert Serban, Cecilia Stefanescu, Marcel Tolcea, Cornel Ungureanu si Daniel Vighi.

„Curiosii” sunt invitati si ei sa „lectureze” momente menite sa captiveze publicul timp de trei zile in locatiile amintite. Se vor asterne pe hartie si lansari de carte, tinere talente, expozitii, caricaturi impreuna  cu artistul Ion Barbu, dar si portrete si crochiuri ale studentilor de la Facultatea de Arte, teatru, proiectii, concerte etc.

„Evenimentul isi doreste apropierea dintre scriitori si cititori prin intermediul cuvintelor, al ideilor si dialogurilor, al ipostastazelor si ipotezelor nemaiintalnite sau mai rar intalnite, invitandu-i astfel pe timisoreni (si nu numai) sa participe la prima sarbatoare a literaturii din oras”, spun organizatorii. Directorul acestui festival este Robert Serban.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.