„Atelierul Fanteziei” s-a mutat pentru o zi la Palatul Administrativ din Timisoara

O mana de elevi, cateva foarfeci, zeci de pensule si multa – multa vopsea!

Din manutele catorva copii cu dizabilitati de la Centrul scolar pentru educatie incluziva P.P. Neveanu au iesit adevarate opere de arta care au fost expuse in Palatul Administrativ.

Copiii de la P.P. Neveanu si-au mutat atelierul in holul mare al cladirii unde au confectionat si au expus decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna. Unii dintre ei au pictat pe sticla, altii au facut felicitari, iar altii au facut colaje.

Actiunea s-a desfasurat sub forma unui vernisaj cu lucrarile realizate de acesti copii in cadrul actiunii „Atelierul fanteziei” care s-a derulat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Timis, CJT si Biserica „Pogorarea Sfantului Duh” din Timisoara.

Premierea a fost realizata de catre artistul plastic Sorin Nicodim care le-a inmanat diplome, carti, dar si alte surprize de Craciun.

La eveniment au participat copii cu varste cuprinse intre 8 si 17 ani care au fost insotiti de directoarea scolii, prof. pedagog Doina Pascuta, dar si de alte cadre didactice indrumatoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...