Noutati :

Weekend plin pentru copii la Iulius Mall Timisoara. Ce evenimente vor fi?

26 octombrie, 2016 - 04:15 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

Creativitatea si distractia se vor impleti, la sfarsit de saptamana, la Iulius Mall Timisoara. Copiii vor fi in centrul atentiei, Iulius Mall pregatindu-le o agenda plina de activitati special gandite pentru ei.

Pentru ca toamna este un anotimp plin de culoare, cei mici vor marca finalul lunii octombrie prin activitati inedite si antrenante, in ton cu acest sezon, care sa le puna in valoare imaginatia. Sambata, 29 octombrie, si duminica, 30 octombrie 2016, inclusiv, cei mai talentati prichindei sunt invitati sa participe la ateliere de creatie, unde vor invata cum sa decoreze dovleci si sa realizeze ornamente diverse.

Distractia va fi cuvantul de ordine si in cazul concursurilor destinate celor mici, care vor fi rasplatiti cu premii dulci.

Atelierele si concursurile din weekend se vor desfasura intre orele 16.00 – 20.00, la etajul Iulius Mall, in zona Intersport.

In completare, duminica, de la ora 12.00, va avea loc in food court un nou spectacol de teatru de papusi. Copiii vor fi invitati in „Dumbrava minunata”, pentru a porni intr-o aventura fascinanta, alaturi de Lizuca si Patrocle.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor