Noutati :

Vrajitoare faimoasa, capturata si adusa la Timisoara! Facea farmece cu miei casapiti!

21 aprilie, 2016 - 10:32 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
2

TIMISOARA. O celebra vrajitoare a fost prinsa si adusa la Parchetul Curtii de Apel Timisoara. Femeia a fost capturata pe cand incerca sa intre in tara.

Este cea mai cunoscuta vrajitoare a Bulgariei, iar pe numele ei fusese emis un mandat european de arestare. Femeia voia noaptea trecuta sa intre in Romania pe la vama Nadlac, ca sa ajunga acasa in Bulgaria.
Politistii de frontiera si-au dat seama cu cine au de-a face in momentul in care i-au verificat documentele. Imediat au retinut-o.

Autoritatile bulgare vorbesc de cel putin un prejudiciu de 26.000 de euro, bani adunati de la naivi care au apelat la serviciile vrajitoarei. Potrivit anchetatorilor, femeia obisnuia sa faca tot felul de ritualuri folosind miei pe care ii sacrifica si ii casapea in fata clientilor dornici sa scape de farmece ori sa-si afle viitorul.

Vrajitoarea va fi prezentata judecatorilor Curtii de Apel Timisoara pentru confirmarea mandatului european si va fi predata autoritatilor din tara vecina.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Pai da! Si asa vine pastele, de aia au retinut-o, sa ajute la casapit mieii. šŸ™‚

  2. Fumoasa abordare totusi cred ca sunt inca multe de analizat. Totusi ma bucur ca s-a abordat acest subiect. O sa marchez aceata pagina pentru a reveni ulterior, trebuie analizata

    http://www.tst1.sbox.com