Noutati :

VEZI VIDEO! Probleme mari in cuplul Andreea Marin – Stefan Banica jr? „Nu suntem perfecti. Avem problemele noastre, dar nu vrem sa le discutam”

5 octombrie, 2011 - 10:08 AM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

Nu suntem perfecti. Andreea nu e Maica Tereza, eu nu sunt Sf Petru. Avem problemele noastre, dar nu vrem sa le discutam„, a fost declaratia lui Stefan Banica junior care a lasat sa se inteleaga ca cei doi nu se mai iubesc cum o faceau la inceput. Declartiile au fost facute la „Sinteza zilei” de la Antena 3.

Cei doi soti au spus ca incearca sa isi protejeze familia, pe cat posibil, pentru ca ei sunt caliti, dar tin mult la copiii lor.
Prezentatorul emisiunii „Dansez pentru tine” spune ca de multe ori a avut probleme in casnicia cu Andreea Marin, dar nu a vrut sa vorbeasca despre acele impasuri. Andreea Marin a tinut sa sublinieze ca in fiecare an, in preajma Craciunului, Stefan considera muzica si concertele mai importante decat familia. „Cum stim noi ca se apropie Craciunul? Prin absenta lui Stefan! De fiecare data ne pune pune pe planul doi, e normal”, a declarat Zana Surprizelor.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor