Vestea care cutremura Pamantul: Apocalipsa va veni intr-o zi de 19 ianuarie! Lumea, asa cum o stim, se va sfarsi! Uite explicatia!

O uriasa problema care va afecta milioane de oameni, din toata lumea, a fost semnalata de publicatia The Guardian. Faimosul ziar titreaza ca „lumea asa cum o stim se va termina”, identificand o situatie greu de gestionat si cu efecte incomensurabile.

Problema este similara cu Y2K (year 2000 problem) care a afectat documentatia digitala. Noua amenintare, Year 2038, ar putea fi mai grava decat Y2K, afectand toate sistemele pe calculatoare, lasand loc scenariilor in care sistemul bancar se prabuseste, iar avionele nu mai pot zbura.

Year 2038 va fi cauzata de limitarea procesoarelor pe 32-bit, fiind vorba despre componenta centrala fara care computerele nu pot functiona.

Concret, in data de 19 ianuarie, dar abia in anul 2038, la ora 03:14:07 UTC (Ora universala coordonata), computerele ce folosesc sisteme pe 32-bit nu vor mai putea sa proceseze schimbarea datei si timpului. Iar ceea ce va urma este greu de anticipat!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Gates spune:

  greu de anticipat … se va trece pe sisteme de 64-bit! Dezastru Senzationala stire

 2. Maria spune:

  Strange

 3. Steva spune:

  Senzational !!!! Extraordinar !!! Ce vom face ?!?!?!

 4. ciprian spune:

  esti cel mai mare idiot.nu ai mai mult de un neuron.nu cred ca a i mai mult de cinci ani