Noutati :

Veste buna de la RATT! Se prelungeste traseul unui autobuz din Timisoara

25 august, 2014 - 03:12 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Din cauza unor lucrari la un macazul unei linii de tramvai, traseul unui autobuz va fi prelungit au anuntat reprezentantii Regiei Autonome de Transport in comun din Timisoara. Orarul acestuia  poate fi gasit pe site-ul RATT.

Va fi prelungit traseul liniei 8 barat, care tine locul tramvaiului 8, deviat temporar, pornind din Piata Balcescu pana la Piata Gheorghe Domasnean (AEM), incepand cu data de 26 august 2014.

Autobuzele de pe linia 8 barat vor circula pe urmatorul traseu: Piata Nicolae Balcescu – strada 1 Decembrie 1918 – strada Johann Gutenberg – strada Cerna – strada Podeanu – Calea Stan Vidrighin – Piata Domasnean (tur) si Piata Domasnean – Calea Stan Vidrighin – strada Podeanu – strada Cerna – strada Johann Gutenberg – bulevardul Eroilor de la Tisa – bulevardul Victor Babes – bulevardul Mihai Viteazu – Piata Nicolae Balcescu (retur).

In aceste conditii, autobuzele de pe linia 8 barat vor opri in statiile de tramvai de pe Calea Stan Vidrighin si str. 1 Decembrie 1918 precum si in statiile nou infiintate pe traseul deviat.

Orarul poate fi gasit pe www.ratt.ro, site-ul oficial al RATT, si in statii.

Reprezentantii RATT reamintesc, totodata, calatorilor ca traseele tramvaielor liniilor de tramvai 4 si 8 circula deviat din Piata Balcescu pe traseul: strada Independentei – strada Drubeta – bulevardul Liviu Rebreanu – bulevardul Iosif Bulbuca, Piata Gheorghr Domasnean (AEM) si retur. Capetele de linie din Torontal (pentru linia 4) si de la Gara de Nord (pentru linia 8) pana la Piata Balcescu sunt neschimbate.

Traseul liniei 21 autobuze a fost prelungit pana la Piata Domasnean si face legatura intre Cartierul Plopi, Piata Traian si Piata Gheorghe Domasnean.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...