Noutati :

Timisoara ar putea avea minibusuri incepand din primavara anului viitor

13 septembrie, 2013 - 04:13 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Primaria Timisoara a facut demersurile pentru achizitionarea de minibusuri care ar urma sa fie introduse atat pe transportul in comun cat si pentru transportul elevilor la scoli, masinile urmand sa fie cumparate la primavara.

Nicolae Robu a declarat ca ”Timisoara sta foarte bine la capitolul transport in comun si nu e meritul meu”, insa, cu toate acestea transportul in comun se va dezvolta prin achizitia de minibusuri.

Acea idee cu minibusul se va pune in practica, caietul de sarcini este facut si se va da drumul si pt achizitia de minibusuri. In primavara presupun ca le vom achizitiona. La anul viitor va trebui sa platim, avem bani. Un astfel de minibus costa sub 100.000 de euro”, a declarat Robu.

Primarul a reiterat ideea de transport public gratuit, in Timisoara, pe modelul de la Lugoj.

Ne preocupa sa facem transportul in comun cat mai atragator si ne gandim chiar sa oferim transport in comun gratuit. Ideea este aplicabila. Municipiul Timisoara are aceasta capacitate si analiza preliminara arata ca s-ar obtine rezultate pentru transportul in comun si diminuarea circulatiei cu masina personala”, a mai spus Robu.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor