Noutati :

Teorie SOCANTA in cazul mortii actorului Paul Walker intr-un teribil accident

1 decembrie, 2013 - 08:14 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

Actorul Paul Walker a murit intr-un accident care a avut loc in Los Angeles, in timp ce era pasager intr-o masina Porsche, condusa de unul dintre cei mai buni prieteni ai sai. Jurnalistii britanici de la Daily Mail sustin ca cei doi barbati faceau casadorii cu masina in momentul producerii accidentului.

Paul Walker, in varsta de 40 de ani, era pasager intr-un autoturism Porsche condus de catre unul dintre cei mai buni prieteni ai sai, Roger Rodas. soferul a pierdut controlul autovehiculului in comunitatea Valencia, din nordul orasului Los Angeles.

Masina a iesit de pe carosabil, s-a lovit de un stalp si a fost imediat cuprinsa de flacari. Ambii pasageri au fost  declarati decedati la sosirea echipajelor de salvare.

Potrivit jurnalistilor de la Daily Mail, politistii americani au descoperit pe asfalt urme de cauciuc care arata ca cei doi barbati ar fi realizat cascadorii cu masina pe strada in momentul producerii accidentului.

Anchetatorii au declarat ca trupurile celor doi au fost atat de puternic mistuite de flacari incat identificarea lor va dura cateva zile.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor