Noutati :

Take, Ianke si Cadir pe scena Operei Nationale Timisoara cu actori de exceptie!

24 ianuarie, 2015 - 02:38 PM
Autor: Anonim      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Un spectacol mul-asteptat de publicul timisorean poate fi urmarit pe scena Operei Nationale din Timisoara. Este vorba de ”Take, Ianke si Cadir” de Victor Popa, cu actori de exceptie ai scenei din Romania.

In spectacolul ”Take, Ianke si Cadir” va fi o distributie pe masura. Astfel, in rolurile celor trei negustori – un roman, un evreu si un turc- spectatorii timisoreni ii vor recunoaste pe Ioan Gyuri Pascu, Nicolae Urs si Doru Ana, cel din urma fiind si regizorul piesei.

Alaturi de ei vor mai urca pe scena Mircea Rusu, Maria Junghietu, Ioana Calota, Ioana Ancea si Andrei Rosu.

Capodopera a literaturii interbelice romanesti, cu dialoguri savuroase care au intrat pentru totdeauna in repertoriul spectatorului de teatru, piesa lui Victor Popa este ”o adevarata pledoarie despre convietuire interetnica, toleranta, prietenie si dragoste, cu un mesaj puternic, caldura umana si personaje pline de farmec”, subliniaza protagonistii.

Spectacolul va fi jucat luni, 23 februarie 2015, orele 19.00, pe scena Operei Nationale Romane din Timisoara.

Pentru prima reprezentatie timisoreana a spectacolului in aceasta stagiune, biletele s-au pus in vanzare la Agentia Operei si costa, in functie de loc, 40, 60 sau 80 de lei.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor