Noutati :

Senatorul Sorina Placinta, mireasa pentru a treia oara! Fericitul mire e medicul timisorean Viorel Bucuras

8 octombrie, 2011 - 06:44 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
6

Niciun politician nu a fost prezent la nunta, doar angajatii fabricii de confectii a Sorinei Placinta. Evenimentul a avut loc in Focsani, la o biserica ctitorita chiar de senatoare. Vezi cine a prins buchetul miresei!

Sorina Placinta a pasit sambata pentru a treia oara in fata altarului. Senatorul PDL s-a casatorit religios cu medicul Viorel Bucuras. Ceremonia a avut loc la biserica ridicata de Sorina Placinta in curtea propriei fabrici de confectii din Focsani, inainte de a deveni senator.

Buchetul aruncat de mireasa nu a fost prins de niciuna dintre domnisoarele de onoare, si a fost ridicat de jos de sefa AJOFM Vrancea, Iosefina Iaru, fost director in cadrul firmei senatorului PDL.  Niciun politician nu a fost prezent la nunta, doar angajatii fabricii de confectii a Sorinei Placinta. Toti au avut numai vorbe bune pentru patronul lor.

De la nunta nu a lipsit fiul din prima casatorie al senatorului, Andrei Placinta, care astazi a implinit 21 de ani.

Petrecerea are loc la aceasta ora, la restaurantul hotelului detinut in Focsani de familia senatorului. Sorina Placinta a mai fost casatorita de doua ori, prima data cu un fost coleg de serviciu si apoi cu un partener de afaceri din Suedia.

Rating

  • 6comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. IARA SO MARITAT CURVA CEIA ,,,PA CAND VA FATA O MINUNE [SA NU FIE VREO CURVULITA DEAIA SOLDOVEANCA]

  2. Casa de piatra VIO !!!!

  3. doamni, da’ i-o nebunit pi astia banii furatz. cu*rva aista batrina ii la al patrulia barbat si la 5o de cotolani iar so ombrecat in miriasa. iar doctoru shela batrin la a trilia fimeie. r’atz adreacu di papagali

  4. bei Radule,
    ti pomenieshti ca tu ieshti shiela cie tot ii dai telifoane doamnei sinator si zici ca-i faci aia shi aia cu …aia. viez ca puniem laba pi tine sha sha tzo tragiem dietz faciem rozeta praf. filai a dreacu di la*bagiu shi popo*nar di focshani cie ieshti.

  5. casa de piatra, multa sanatate si numai bucurii SCJUT

  6. casa de piatra, multa sanatate si numai bucurii SCJUT, carmen