Noutati :

Se apropie sarbatorile! In Timisoara incep deja pregatirile pentru Targul de Craciun, aviz comerciantilor!

25 octombrie, 2011 - 11:32 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Au inceput deja pregatirile pentru Targul de Craciun din Timisoara. Comerciantii care vor sa-si expuna marfa in centru trebuie sa-si puna la punct dosarele de inscriere.

Targul se afla deja la cea de-a cincea editie in capitala Banatului. Expozantii trebuie sa depuna mai multe documente la camera 12, Serviciul Consiliere Cetateni, din cadrul Primariei Timisoara. Este vorba despre un formulare de participare la Targul de Craciun, un CD cu pozele produselor comercializate, poze ale casutei in cazul in care comerciantul are casuta, copie xerox dupa actele firmei, dar si avizul Directiei Sanitar Veterinare pentru cei care vor sa vanda produse alimentare.

Totodata, spun reprezentantii Primariei Timisoara, trebuie precizate detaliile referitoare la necesarul tehnic, curent electric, apa si alte utilitati. Targul de Craciun isi va deschide portile in 1 decembrie, in Piata Victoriei, si se va inchide in 8 ianuarie.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. produse scumpe, proaste si comercianti cretini! de asta o sa avem parte la mega-targul primariei! nu s-ar uita si ei in alte orase sa vada cum e?