RATT infiinteaza o noua linie de transport in Timisoara: Expres 4 barat, care leaga Aeroportul de Gara de Nord. Vezi intreg traseul!

TIMISOARA. RATT infiinteaza o noua linie de transport in comun, este vorba despre Expres 4 barat care va intra in circulatie incepand cu data de 13 septembrie. Biletele vor fi cele valabile pentru orice cursa Expres.

Expres 4 barat va circula intre Gara de Nord Timisoara si Aeroportul International „Traian Vuia”.

Autobuzele care vor circula pe aceasta linie vor opri in uratoarele statii:  Gheorghe Baritiu – Gara de Nord – Piata 700 – Bastion – Aeroport.

Programul liniei Expres 4 barat va fi in functie de cursele de pe Aeroportul International „Traian Vuia”, aceasta linie fiind conceputa pentru a deservi calatorii dinspre Aeroportul International spre Gara de Nord si invers.

Biletele pentru o asemenea cursa sunt cele valabile pentru orice cursa Expres, iar pretul unei calatorii este de 2,5 lei. Abonatii de pe linia Expres 4 vor putea folosi si autobuzele care circula pe noua linie Expres 4 barat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. CICI spune:

  In schimb au desfintat tramvaiul care lega gara de nord de cartierele Dacia si Circumvalatiunii ca sa trebuiasca sa te cari cu bagaje prin 2 tramvaie si sa perforezi 2 bilete. RATT,Calor = FALIMENT

 2. Nicu Popecu spune:

  Specificati mai detailat Statiile va rugam de la Aeroprt la gara -opreste si la Ghiroda ?-pt. ca suntem ceva angajati care lucreaza in zona si trebuia sa facem 2 schimbari pana la gara -Va rugam aflati si scrieti mai amanuntit Statiile si de la gara la Aeroport si de la Aeroport la Gara ! Daca au aceleasi statii ca la E4 este foarte bine daca Nu nu inteleg-De ce Nu pt. ca sunt mai multi calatori care iau E4 din stati din Calea Lugojului-Ghiroda de linga DESPA ! Va mutumim

 3. chitigiu floarea spune:

  buna seara . am o intrebare sa va pun eu vin din severin cu trenul ajung in jur de 01noaptea .cu ce pot ajunge la aeroport daca expresul circula doar pana la ora 23.am avion spre londra luton la 6,15 trebuie sa fiu cu 2 ore mai devreme la 4,15minute .cu taxi imi este frica ,la cate se intapla azi. va rog sa imi raspunde,ti ce leaturi am din gara spre aeroport ? o seara buna ,

 4. bogdan spune:

  cum pot afla un numar de contact?