Plangere penala pe numele directoarei si contabilei Liceului de Arte Plastice din Timisoara pentru o paguba de jumatate de milion de euro facuta Primariei Timisoara

TIMISOARA. Viceprimarul Traian Stoia a anuntat ca Primaria Timisoara va face plangere penala pe numele directoarei si contabilei Liceului de Arte Plastice din Timisoara care au semnat un contract  de inchiriere, pagubind astfel primaria cu 500.000 euro.

Traian Stoia a declarat ca de trei ani, Primaria Timisoara este pagubita cu suma de 500.000 de euro, in urma unui contract semnat de directoarea si contabila de la Liceul de Arte Plastice din Timisoara pentru inchirierea imobilului pentru suma de 31.000 de euro lunar.

Acum trei ani, Primaria Timisoara a fost pagubita de 500.000 de euro printr-un contract semnat, fara a avea competente, de directoarea si contabila de la Liceul de Arte Plastice. Prin acest contract, societatea care detine cladirea a crescut chiria de la 3.000 de lei la 31.500 de euro„, a declarat Stoia.

Viceprimarul a mai spus ca urmeaza ca Primaria Timisoara sa depuna plangere penala impotriva celor care se fac vinovati de aceasta paguba.

Maine vom depune plangere penala impotriva celor vinovati. Directoarea si contabila sunt vinovate ca au semnat, nu aveau competenta sa semneze, iar primaria este si ea vinovata ca nu a facut nimic pana acum si a ajuns in situatia de a fi executata silit„, a mai precizat Stoia.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...