Oferta culturala a municipiului Timisoara, pentru a deveni Capitala Culturala, promovata in Cluj-Napoca

TIMISOARA. Oferta culturala a municipiului Timisoara care a intrat in cursa pentru a deveni Capitala Culturala Europeana in 2021, este expusa pe doua panouri in municipiul contracandidat, Cluj – Napoca.

Timisoara a primit drept cadou, din partea Fundatiei 360° doua panouri de afisaj in municipiul Cluj-Napoca, in care isi va promova oferta culturala.

Pana pe data de 8 octombrie 2013 in orasul Cluj-Napoca vor fi promovate actiunile culturale majore, de prestanta si cu vechime pentru urbea noastra. Primele panouri promoveaza doua dintre cele mai importante evenimente culturale din aceasta toamna, fiind vorba despre Plai, festivalul premiat in 2012 cu Best Small European Festival in cadrul European Festival Awards 2012 si aflat acum la a opta editie, precum si de Futuro Textiles, actiune de mare amploare organizata impreuna cu Centrul Cultural Francez din Timisoara, avand la baza un concept unic de expozitie ce combina stiinta, moda, arta si tehnologia pentru a crea textilele viitorului.

Fundatia 360°, membra a Asociatiei Timisoara Capitala Culturala Europeana, se implica activ prin promovare outdoor a tuturor evenimentelor culturale din Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. aLEX spune:

    Poate se trezesc si timisoarenii si isi promoveaza festivalele si in alte parti decat in Timisoara si mai rar Aradul.

  2. Pasca spune:

    Spre deosebire de posterele Clujului de la Modex care promovau tocmai candidatura acelui oras ca si CCE ptr 2021, posterele Timisoarei promoveaza niste evenimente culturale, absolut ok, unul dintre ele se va tine si la Bucuresti, iar intr-unul dintre colturile posterului apare intr-adevar statutul de oras candidat la CCE 2021. Eu zic ca aceste postere sint de bon-ton raportat la simpla promovare a statutului de candidat la CCE, care reiesea din postere clujenilor.