Noutati :

O importanta linie de tramvai revine pe vechiul traseu, in Timisoara!

5 decembrie, 2014 - 10:58 AM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. S-au finalizat lucrarile pe una dintre cele mai importante strazi din Timisoara, astfel ca tramvaiul care circula pe aici isi va relua vechiul traseu. RATT mai anunta si alte modificari in circulatia tramvaielor si a unui autobuz.

Incepand din data 8 decembrie se reia circulatia tramvaielor pe strada Stefan cel Mare. Astfel, linia tramvaiului 4 va avea traseul din Torontal prin Piata 700, Piata Traian, Banatul, AEM si retur. Portiunea de traseul si statiile dintre Piata 700, Catedrala, Piata Balcescu si Banatul se desfiinteaza.

Si linia tramvaiului 6 va avea un traseu modificat incepand de luni 8 decembrie. Acesta va circula din Torontal pe la Catedrala Mitropolitana, Piata Balcescu, Banatul, strada Stefan cel Mare, Piata Traian, Piata Badea Cartan, Gara de Est, UMT, Printul Turcesc, Piata Traian, Prefectura, Piata 700, Torontal. Se infiinteaza statia Piata Traian in sensul spre Gara de Est pe strada stefan cel Mare la intersectie cu strada Ion Mihalache inainte de macaz.

Toate celelalte linii de tramvai isi pastreaza traseele.

De asemenea, linia autobuzului 21 nu va mai circula prin Piata Traian si pe strada Stefan cel Mare si isi reia traseul prin Printul Turcesc, Baba Dochia, strada St. O. Iosif, Banatul si retur.

Se desfiinteaza statia din Piata Traian, iar portiunea de traseul din cartierul Plopi pana la Printul Turcesc ramane neschimbata. Se reinfiinteaza statiile Baba Dochia, Iepurelui si Fabrica de Bere.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...