Noutati :

Nicolae Robu le arata timisorenilor palmierii din capitala distractiei, din Ibiza, acolo unde se afla in concediu

9 august, 2014 - 10:58 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
7

Primarul Nicolae Robu a postat pe reteaua de socializare Facebook o fotografie cu el in concediu, in Ibiza, acolo unde se afla in aceste zile. Pe fundal se vad palmierii, dar si marea, iar edilul pare relaxat.

Robu poarta o pereche de pantaloni scurti, un tricou si este incantat intr-o pereche de pantofi sport. Mai mult decat atat, el chiar i-a anuntat pe timisoreni ca a facut sport ca in vremurile bune.

Spre inserat, dupa o zi in care am facut foarte mult sport, aproape ca in vremurile in care un asemenea <rasfat> imi ofeream frecvent”, a scris primarul pe Facebook.

Oricum, edilul este relaxat si mai mult ca sigur ca se va intoarce acasa, cu bateriile incarcate, unde il asteapta zeci de santiere.

Rating

  • 7comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Da, asta in vreme ce noi ne rupem masinile in drumurile sparte din Timisoara. Toate strazile sunt sparte si nici una nu arata ca s-ar termina lucrarile in curand. Asa un primar n-a avut orasul asta de cand se stie. Pe vremuri aveam o parere buna despre calculatoristii astia…

    • Robu nu e „calculatorist”, e un impostor. Sa folosit de munca altora şi şi-a atribuit meritele lor fără pic de ruşine. Cine la avut student la Politehnica ştie despre ce vorbesc.

  2. Așa e, din păcate…. și grandoman pe deasupra…

  3. „prostu’ dacă nu-i fudul, parcă nu-i prost destul”

  4. ZICI CA I TATA MARE DUPA BOMBARDAMENTU L DIN 44….

  5. Nu s-a gandit nimeni ca concediul are legatura cu organizarea la Timisoara a FESTIVALULUI CATALAN ? Ne poate arata Robu chitanta concediului ?

  6. „este incantat intr-o pereche de pantofi sport”