Noutati :

Michi de la Suie Paparude a fost conectat din nou la aparate. Nu poate respira singur

23 octombrie, 2013 - 06:26 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Mihai Campineanu, liderul trupei Suie Paparude, a fost conectat din nou la aparate de medicii de la Spitalul Judetean din Timisoara, la nici cateva ore dupa ce Michi a iesit din coma si a fost detubat, sustin surse medicale pentru opiniatimisoarei.ro.

Artistul s-a trezit in jurul orei 13:00 din coma, iar dupa-amiaza medicii au fost nevoiti sa-l sedeze si sa il reconecteze la aparatura medicala fara de care starea lui s-ar fi inrautatit. Aceleasi surse medicale sustin pentru opiniatimisoarei.ro ca au aparut complicatii si ca Michi nu poate respira singur, are nevoie de ajutorul aparatelor pentru a ramane in viata.

In urma cu cateva ore insa artistul era constient si respira singur. Din nefericire, medicii nu excludeau complicatiile, ceea ce s-a si intamplat. El este tinut in continuare sub supraveghere permanenta de catre medicii de la Sectia de Terapie Intensiva.

La cererea expresa a familiei, doctorii nu ofera informatii despre starea de sanatate a artistului. Se stie insa ca i s-au facut mai multe investigatii si, din fericire, Michi nu avea hemoragie vasculara cerebrala, lucrul de care se temeau cel mai mult medicii.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. fa-te bine bro !