Noutati :

Eveniment pentru credinciosii ortodocsi din Timisoara. Moastele Sfintilor Imparati Constantin si Elena, la Catedrala!

2 decembrie, 2013 - 09:53 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Moastele Sfintilor Imparati Constantin si Elena vor fi aduse de la Catedrala Patriarhala din Bucuresti, la Catedrala Mitropolitana din Timisoara, timp de doua zile. Sunt asteptati sute de credinciosi.

Catedrala Mitropolitana din Timisoara va fi gazda unui eveniment foarte important pentru credinciosii ortodocsi: aducerea moastelor Sfintilor Imparati Constantin si Elena.

Evenimentul se va desfasura in perioada 8-9 decembrie si are loc cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.

Intampinarea moastelor are loc duminica, de la ora 18.00, cand are loc slujba de Vecernie. De la ora 22.00 are loc Utrenia, iar la miezul noptii, la ora 24.00 este Liturghia.

Luni, 9 decembrie, de la ora 8.00 dimineata are loc Acatistul Sfintilor Imparati Constantin si Elena, iar de la ora 9.00, Liturghia.

Dupa Vecernia de la ora 16.30, o ora mai tarziu are loc, in Catedrala Mitropolitana, un concert extraordinar de colinde cu participarea coralei “Epifania” a Arhiepiscopiei Timisoarei.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor