Noutati :

Evaluare nationala 2013: S-au afisat rezultatele in Timis! Vezi ce nota ai luat!

29 iunie, 2013 - 04:09 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2013, in judetul Timis au fost afisate. Iti poti consulta nota pe care ai luat-o, dar poti vedea si ce note au luat colegii tai! Urmeaza repartizarea in licee.

Scolile au afisat la aviziere tabelele cu notele obtinute de toti elevii de clasa a VIII-a care au sustinut examenul de evaluare nationala.

Urmeaza ca AICI, pe site-ul Ministerului Educatiei sa fie afisate toate notele!

In perioada 30 iunie – 2 iulie vor fi solutionate contestatiile, iar în 3 iulie vor fi afisate rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2013, notele urmand sa conteze pentru admiterea in liceu.

Dupa ce vor obtine notele de la evaluare nationala 2013, elevii de clasa a VIII-a se vor inscrie pe baza mediei obtinute la examen la liceul preferat.

Inscrierea la liceu are loc la sediul unitatii scolare absolvite de catre elevi si se va face prin completarea fisei de admitere.

Elevii vor completa fisa speciala de admitere in perioada 5 -9 iulie.

In fisa de admitere se vor completa codurile liceelor, in ordinea preferintelor, lista care se afla pe site-ul fiecarui inspectorat judetean in parte.

Dupa ce vor completa fisa de admitere, reprezentantii din centrul zonal de admitere vor transmite pe suport electronic baza de date comisiei judetene pana pe 11 iulie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...